ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/12/11

21η Δεκεμβρίου. Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου


Μια Νέα ροδοδάκτυλη Αυγή θα ανατείλλει.Η αθάνατη γιορτή των Γενεθλίων του Ανίκητου Ήλιου.
Οι γιορτινές ημέρες για τον Χριστιανισμό, συνάμα και για την Λευκή Φυλή, είναι ημέρες χαράς, αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, όμως σηματοδοτούν και τον απολογισμό έργων, του έτους που φεύγει και ορισμός στόχων για μια καινούργια αρχή.
Σε μια κοινωνία παρηκμασμένη, βυθισμένη σε μια αδηφάγα υπερκαταναλωτική μανία,
που η άκρατη κερδοσκοπία, ο ατομικισμός και η ωφελιμιστική ευδαιμονία αποτελούν 
στοιχεία του κυρίαρχου αστικού πολιτισμού, οι γιορτές αυτές κρατούν άσβεστη την φλόγα μιας ανώτερης, εσωτερικής χαράς και ευεξίας, την πίστη στο αιώνιο μυστικό της Ζωής. Πάρα τις προσπάθειες αιώνων, να εξαλειφθεί η Πίστη στην αρχέγονη λατρεία της Φύσης, είχε σαν αποτέλεσμα να διατηρηθεί αναλλοίωτο το πνεύμα της ίδιας της Φυλετικής Ψυχής.
  ¨Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη
Ο Μέγας Παν δεν πέθανεν,όχι ο Παν δεν πεθαίνει!¨
Με τα  μοναδικά αυτά λόγια του ποιητή, Εμείς οι τελευταίοι πιστοί, μιας λάμψης που ποτέ δεν έσβησε, φορείς μιας μυστικής κοινωνίας Αρίστων, ιεροφάντες στο Άδυτο της Ιερής Παράδοσης, βαδίζουμε...μέσα στην νύχτα που κάποιοι επέβαλλαν, σαν τύμπανα πολέμου πάλλονται οι καρδιές μας, με τον Ήλιο κρυμμένο μέσα τους. Ιππότες του αστραφτερού σκότους συνεχίζουμε μέσα στην θύελλα, σε πείσμα των καιρών, για το αέναο γύρισμα  του κύκλου. Προχωράμε μπροστά, αιμάτινο ποτάμι στην Μητέρα  Γη, σπόρος για την παντοτινή αναγέννηση της Φύσης, με το αείρευστο, το άφθαρτο πυρ του Ήλιου κάθαρση στις ψυχές μας, αφουγκραζόμαστε το ψιθύρισμα των δέντρων που με την κορυφή τους δείχνουν το διαδρομή του ταξιδιού  για την Υπερβορέα. Λίγοι έναντι πολλών, επιλέγοντας την ζωή του λύκου αντί του προβάτου, ενάντιοι σε ένα κόσμο που προσκύναει τον Μολώχ, στρέφουμε το βλέμμα μας ψήλα...προς τον Δημιουργό της Αρμονίας, της Ομορφιάς νιώθοντας μέσα μας δυνατά όσο ποτέ τον ποιητή 

¨Η γη μας γη άφθαρτων
 αερικών και ειδώλων,
Πασίχαρος και υπέρτατος
 θεός μας ειν’ο Απόλλων¨
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...