ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/2/12

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ : ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΚΑΛΥΒΙΑ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Και αυτό το Σάββατο οι τοπικές οργανώσεις της Αττικής βγήκαν στους δρόμους και τις γειτονιές ώστε από στόμα σε στόμα να σπάσουν την συνωμοσία της σιωπής που έχει επιβληθεί στο κίνημά μας. Η παρουσία δεκάδων συναγωνιστών από κάθε γωνιά της Αττικής γης ήταν συγκλονιστική! 
Από τα 3 γραφεία μας σε Αθήνα, Πειραιά και Αρτέμιδα σχεδόν ταυτόχρονα οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ξεκινούσαν για μια μαζική εξόρμηση στα διόδια της Ελευσίνας και τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής - Πόρτο Ράφτη, Καλύβια και Μαρκόπουλο.

Στα διόδια συναντήθηκαν οι πυρήνες της Αθήνας και του Πειραιά όπου η ανταπόκριση των διερχόμενων αυτοκινήτων ήταν κάτι περισσότερο από ενθουσιώδης! Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας και οι πλέον των 100 Συναγωνιστών που μετείχαν στη συγκεκριμένη ενημερωτική δράση δημιούργησαν ένα κλίμα εφορίας στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται βάναυσα από την άθλια δοτή κυβέρνηση των τοκογλύφων. Οι κόρνες και οι φωνές των οδηγών έδωσαν το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ για της επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα πλέον.


Από την αντίθετη πλευρά της Αττικής, την Αρτέμιδα, ξεκίνησε αυτοκινητοπομπή με Ελληνικές σημαίες που ξεσήκωσε τους κατοίκους των περιοχών όπου πέρασε και απέσπασε ακόμα και χειροκροτήματα (!) μέχρι να φτάσει στον πρώτο της σταθμό στο Πόρτο Ράφτη. Εκεί οι 50 συναγωνιστές που συμμετείχαν διένειμαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια μέσα από τα Καλύβια φτάσαμε συγκροτημένα σε μια γαλανόλευκη Φάλαγγα στο Μαρκόπουλο οπού διασχίσαμε όλη την πόλη. Στο τελείωμα της δράσης το πρόγραμμα είχε ανοιχτή ομιλία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη σε τοπικό καφέ με την ενεργό συμμετοχή 100 τουλάχιστον φίλων του κινήματος. Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι εξ αυτών ερχόντουσαν πρώτη φορά σε επαφή με τις θέσεις του κινήματος.

Η ημέρα έκλεισε με την διαπίστωση όλων των Συναγωνιστών ότι όσο μας φιμώνουν τόσο μας πεισμώνουν!

Κάθε Σάββατο ραντεβού στους δρόμους και τις γειτονιές όλης της Ελλάδας μέχρι να την ξανακάνουμε πραγματικά Ελληνική Γη....

Ερχόμαστε!!!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...