5/3/12

Χρυσή Αυγή παντού: Παπάγου, Χολαργός, Γέρακας, Αγία Παρασκευή


Άλλη μία δυναμική πολιτική δράση οργανώθηκε αυτό το Σάββατο στα βόρεια και ανατολικά προάστια των Αθηνών. Από το σταθμό του μετρό Εθνική Άμυνα ξεκίνησαν δεκάδες Συναγωνιστές και με πορεία έφτασαν στου Παπάγου. Εκεί μοίρασαν εφημερίδες πέριξ του δημαρχείου, ενώ άλλη ομάδα επισκέφτηκε τον Σύλλογο Αποστράτων. Η αποδοχή ήταν ένθερμη και όλοι ζητούσαν υλικό και ενημέρωση. Η πορεία των Συναγωνιστών συνεχίστηκε προς τον Χολαργό, όπου μοιράστηκε εκ νέου υλικό σε όλη τη συνοικία. Αξιοπρόσεχτο είναι το γεγονός ότι ακόμα και τα διερχόμενα αυτοκίνητα σταματούσαν για να προμηθευτούν την εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Επόμενος σταθμός η Αγία Παρασκευή. Εκεί τα μέλη της Τοπικής Αθηνών ενώθηκαν με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής, που είχε διενεργήσει ανάλογη δράση στην περιοχή του Γέρακα και του Σταυρού. Στη συμβολή των λεωφόρων Μεσογείων και Αγίας Παρασκευής μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες.
Οι αντιδράσεις των διερχόμενων οδηγών ήταν ενθουσιώδεις. Ο κόσμος στην κεντρική πλατεία και τις καφετέριες έδινε συγχαρητήρια στους συναγωνιστές και ζητούσε συνεχώς πληροφορίες για το κόμμα. Η θέα της γαλανόλευκης σημαίας δεν άφησε κανένα πολίτη ασυγκίνητο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη Νίκη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...