23/6/13

Επεισόδιο σε ταβέρνα της Αρτέμιδος με πρωταγωνιστές αλβανούς‏

Γίναμε αποδέκτες άλλης μίας καταγγελίας πολίτη, ο οποίος κατά τα τέλη της εβδομάδας διέπραξε το σφάλμα να επισκεφθεί παραλιακό κατάστημα με την μητέρα του, την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 5 και 8 ετών αντίστοιχα, για να απολαύσουν το φαγητό τους, να χαλαρώσουν δίπλα στην θάλασσα και να δώσουν και στα παιδιά τους την ευκαιρία να ξεδώσουν παίζοντας στην παραλία. Ποιά άλλη ‘πολυτέλεια’ έχει απομείνει σήμερα στον μέσο Έλληνα πολίτη; Για κακή τους τύχη όμως δύο τραπέζια πιο δίπλα μία παρέα αλβανών ευρισκόμενοι εν πλήρη μέθη, άρχισαν να θορυβούν, να τσακώνονται για δικούς τους λόγους και να χτυπάνε το τραπέζι! Ο Έλληνας οικογενειάρχης φώναξε τον σερβιτόρο και τον παρακάλεσε να κάνει σύσταση στους αλβανούς θαμώνες. Εις μάτην. Μετά από λίγα λεπτά οι αλβανοί ξεπέρασαν κάθε όριο, κάνοντας τούμπα το τραπέζι, εκσφενδονίζοντας ο ένας στον άλλον μπουκάλια μπύρας, ένα από τα οποία πέρασε ξυστά από το κεφάλι του ενός ανήλικου παιδιού της οικογένειας! Ο πατέρας τρομοκρατημένος για την σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς του είπε στους αλβανούς να τα μαζέψουν και να φύγουν από το κατάστημα, απευθυνόμενος δε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να καλέσει την Αστυνομία, εισέπραξε την πλήρη αδιαφορία του για τα τεκταινόμενα!! Ένας από τους αλβανούς όμως επιτέθηκε στον Έλληνα και τον τραυμάτισε στον αγκώνα με ένα από τα σπασμένα μπουκάλια προκαλώντας του αιμορραγία.

Μπροστά στον κίνδυνο γενικής σύρραξης η σύζυγος του άτυχου άντρα κατάφερε να τον ηρεμήσει, καθώς η κατάσταση εξελισσόταν επικίνδυνα για την οικογένεια. Φανταστείτε την σκηνή, ο σύζυγος εν εξάλλω μέσα στα αίματα, η μητέρα του φοβισμένη, τα ανήλικα παιδιά του τρομοκρατημένα να κλαίνε και να παρακαλάνε την μητέρα τους να φύγουν και ο ιδιοκτήτης να κάθεται άπραγος, στην καρέκλα του σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!! Φυσικά η οικογένεια έφυγε άρον-άρον από το κατάστημα και κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να δοθούν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα.

Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο απρόκλητης και αναίτιας επίθεσης αλλοδαπών εναντίον Ελλήνων. Τέτοια φαινόμενα είναι συχνά, μια που οι αλλοδαποί στην χώρα μας έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με την αδιαφορία των κρατικών μηχανισμών να ελέγξουν πια οποιαδήποτε κατάσταση. Η αθρόα εισροή μεταναστών έχει αλλοιώσει για τα καλά την σύνθεση του κοινωνικού ιστού της Ελληνικής κοινωνίας και ουδείς από τους κρατούντες έχει την διάθεση να προστατεύσει τον γηγενή πληθυσμό από τους ‘βαρβάρους’! Οι αλλοδαποί είναι ελεύθεροι να απειλούν, να επιτίθενται, να βυσσοδομούν εκμεταλλευόμενοι την προκλητική αδιαφορία των κρατούντων που από την μία έχει οδηγήσει σε απαξίωση τις διωκτικές αρχές και έχει καταστήσει ξέφραγο αμπέλι την χώρα μας, και από την άλλη πιστή στα ξένα αφεντικά της με πρόσχημα κατάπτυστες –για την Ελλάδα-υπογεγραμμένες συνθήκες(Δουβλίνο 2 κ.λπ.) κάνει ό,τι μπορεί για να αποσαθρώσει, να αλλοιώσει και να διαλύσει την Ελληνική κοινωνία με όχημα την ανελεύθερη και αντεθνική αρχή της πολυπολιτισμικότητας!!!

Η Χ.Α. είναι στο πλευρό κάθε Έλληνα πολίτη που συνειδητοποιεί ότι το Εθνικιστικό Κίνημα είναι πλέον η μοναδική ελπίδα του για να καταστεί η Ελλάδα ξανά αυτό που πρέπει: Μια χώρα ισχυρή, ανεξάρτητη, που θα εμπνέει τον σεβασμό στους φίλους της και τον φόβο στους εχθρούς της!

Υ.Γ. Τα στοιχεία του Έλληνα πολίτη όπως και της επιχείρησης, είναι στην διάθεση της Τ.Ο. Αν. Αττικής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...