31/7/13

Συναγερμός για Σπάτα, Αρτέμιδα, Παιανία, Παλλήνη, Πικέρμι από το ΚΕΕΛΠΝΟ! Τεράστιος κίνδυνος εξάπλωσης του Iού του Δυτ. Νείλου σε αυτούς τους δήμους!

Λιμνάζοντα ύδατα, ανύπαρκτες συνήθειες υγιεινής των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εργάζονται παράνομα, μολυσμένοι υγρότοποι (όπως ο υγρότοπος Αρτέμιδας) που έχουν μετατραπεί σε καταυλισμούς και αφοδευτήρια λαθρομεταναστών και όπου πρόσφατα ανευρέθη σε αποσύνθεση μια τραγική Ελληνίδα ηλικιωμένη με αποκομμένους τους μαστούς, εκτεθειμένες ανοιχτές χωματερές, λύματα που χύνονται στην θάλασσα (Αρτέμιδα), βόθροι συνδεδεμένοι σε υπόγειες διαδρομές ομβρίων σε άλλο δήμο..., τάφροι αποχετεύσεων χάσκουν στους δρόμους, αποπνικτική ζέστη και αδιαφορία των δημοτικών αρχών συνθέτουν το ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ τοπίο το οποίο έχει αλλοιώσει δια παντός τον άλλοτε πανέμορφο, αττικό και ήπιο χαρακτήρα και το βιοκλίμα της Ανατολικής Αττικής, τον άλλοτε αμπελώνα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το "χάρτη" που έχουν σχηματοποιήσει οι επηρεαζόμενες περιοχές κατά σειρά επικινδυνότητας είναι:

-Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος (Ανατολική Αττική)
-Δήμος Παιανίας (Ανατολική Αττική)
-Δήμος Παλλήνης (Ανατολική Αττική)
-Δημοτικό Διαμέρισμα Πικερμίου (Ανατολική Αττική)
-Δήμος Μενεμένης -Αμπελοκήπων (Περιφέρεια Θεσσαλονίκης)
-Δήμος Ευόσμου -Κορδελιού (Περιφέρεια Θεσσαλονίκης)
-Δήμος Ωραιοκάστρου (Περιφέρεια Θεσσαλονίκης)
-1ο Δημοτικό Διαμέρισμα Δήμου Θεσσαλονίκης

Ήδη οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγράφουν 6 επιβεβαιωμένα περιστατικά, ενώ υπάρχουν πολλά περισσότερα λανθάνοντα κρούσματα που θα εκδηλωθούν από μέρα σε μέρα.

Εδώ και αρκετές μέρες οι ειδικοί χτυπούν συναγερμό εξαιτίας του ιού του Δυτικού Νείλου που μεταφέρεται από τα κουνούπια, καθώς μέρα με τη μέρα αυξάνονται τα κρούσματα.
Η εκτίμησή τους βέβαια για όσους έχουν προσβληθεί είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι αλλά εμφανίζουν ήπια συμπτώματα με αποτέλεσμα να μην το αντιλαμβάνονται καθόλου και να μη χρήζουν νοσηλείας. Όμως οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ προειδοποιούν ότι υπάρχουν περιοχές όπου ενδημεί η νόσος και τα κουνούπια μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα.

Τα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά σημειώνουν οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ συνιστάται να μη λαμβάνεται αίμα από όσους πιθανώς βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου να παρουσιάσουν τη νόσο.
Στις περιπτώσεις μάλιστα που αιμοδότης έχει δώσει αίμα και στη συνέχεια ενημερώσει ότι εμφανίζει συμπτώματα θα πρέπει οι αιμοδοσίες να κινητοποιηθούν άμεσα και να δεσμεύσουν τόσο τις φιάλες αίματος όσο και τα παράγωγα ενώ θα πρέπει να εξετάσουν και τον δότη.

Το έργο εκκαθάρισης του δυσώδους τοπίου της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν θα είναι ούτε εύκολο, ούτε απλό.

Οι Έλληνες Εθνικιστές όμως είναι εδώ για τα δύσκολα και θα επωμισθούν το βαρύ έργο ανταποκρινόμενοι στο νεύμα της Ιστορίας που τους καλεί με πλήρη συναίσθηση απέναντι στους Συνέλληνες και στο Ελληνικό Γένος.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η χώρα!Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...