ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7/9/13

Η δημοτική αρχή Ραφήνας και η εκκλησία της Παντοβασίλισσας στο επίκεντρο τυρβώδους σκανδάλου! Τι απέγινε όμως με το κονδύλι ύψους 300.000 για τις εργασίες ανακαίνισης του Ι.Ν.;...

Λάδι στη φωτιά ρίπτει ο παυθείς επί 6μηνο από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο, ιερέας Ραφήνας, βάσει επώνυμων εγγράφων καταγγελιών εναντίον του για "ανάρμοστη συμπεριφορά"!
Με εμπρηστική επιστολή του κατά του δημάρχου, την οποία απέστειλε σε ηλεκτρονικά τοπικά μέσα, καλεί το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00 σε συγκέντρωση συμπαράστασης στο χώρο της εκκλησίας της Παντοβασίλισσας!

Το ήδη περιπεπλεγμένο και αξεδιάλυτο πολιτικό-κοινωνικό-οικονομικό-εκκλησιαστικό κουβάρι που απασχολεί εδώ και μήνες στην τοπική κοινωνία, περιπλέκεται περισσότερο.

Ευθύς εξ αρχής θα δηλώσουμε ως Χρυσή Αυγή ότι, ζητήματα πολιτικό-σεξουαλικής-διαπλοκής προκαλούν απέχθεια στους Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι τα καταδικάζουν ρητά και κατηγορηματικά! Η Χρυσή Αυγή στηρίζει ακράδαντα και βαθιά τον θεσμό της πυρηνικής οικογένειας και καταδικάζει εκδηλώσεις ανώμαλων φαινομένων, φανερών ή κρυφών, τα οποία αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

Καταδικάζουμε επίσης την χρησιμοποίηση του Ιερού Χώρου της Εκκλησίας για τις επιδιώξεις των οποιωνδήποτε, είτε αυτοί έχουν αδικηθεί, είτε όχι!
Όσον αφορά στη δημοτική αρχή Ραφήνας έχει τόσα στην καμπούρα της, που ένα σεξουαλικό σκάνδαλο θα ήταν απλώς το κερασάκι στην μουχλιασμένη δυσώδη τούρτα! που θα μας προκαλούσε απλώς τον γέλωτα σε άλλη περίπτωση...

Ωστόσο... στην αντίληψη της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής Χρυσής Αυγής έχει περιέλθει μια σημαντική εξέλιξη, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, αλλά πέρασε(;) στα ψιλά από τους υπόλοιπους, και η οποία ενδέχεται και να αποτελεί την μία άκρη του νήματος διερεύνησης μιας καθ' όλα βορβορώδους υπόθεσης:

Ραφήνα. 242.000 ευρώ η διαδρομή του χρήματος και ο μίτος των εξελίξεων με επίκεντρο την Παντοβασίλισσα... Στην Περιφέρεια αιφνιδιώς η έγκριση του κονδυλίου ενώ ΗΔΗ εχουν γίνει εργασίες στο χώρο της εκκλησίας από αλβανικά συνεργεία!...

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ; ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ;

γράφαμε στις 21 Αυγούστου 2013 αναρωτώμενοι: ...
"Η υπεραπασχολημένη με εγκρίσεις έργων ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ Περιφέρεια, θα ασχοληθεί με τις εργασίες σε έναν Ιερό Ναό;... Οι εργασίες επέκτασης, συντήρησης και ανακαίνισης έχουν ήδη ξεκινήσει στο χώρο των συσσιτίων της Παντοβασίλισσας και διακόπηκαν για τους γνωστούς άγνωστους λόγους... όταν κάποιος αποφάσισε να πετάξει την καυτή πατάτα της έγκρισης του κονδυλίου στην περιφέρεια... Το ζήτημα της συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Ραφήνα, θα τεθεί επί τάπητος στην προγραμματισμένη για την Τρίτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορά και τα έργα στην εκκλησία της Ραφήνας, που εκτιμάται ότι θα κοστίσουν 242.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Τα μέλη του Συμβουλίου θα συζητήσουν για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 241.960,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)». Εισηγητής θα είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λ. Αθανασιάδης."

Η επιστολή του παυθέντος ιερέα, στην ιστοσελίδα rpn.gr:

Σας καλώ σε ειρηνική διαμαρτυρία στον Ιερό Ναό της Παντοβασίλισσας
Είμαι ο πατήρ Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, πρώην εφημέριος Ιερού Ναού Παντοβασίλισσας Ραφήνας, ο οποίος – έπειτα από επώνυμες έγγραφες καταγγελίες – απομακρύνθηκα από την ενορία της Ραφήνας μετά από 15 χρόνια.
Σας καλώ, όσοι θέλετε και με αγαπάτε , να έλθετε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7μ.μ στον Ιερό Ναό Παντοβασίλισσας Ραφήνας, στην ειρηνική διαμαρτυρία μας για την άδικη απόφαση εναντίον μου.
Σας ευχαριστώ για την ψυχική στήριξή σας και σας αγαπώ όλους.
Πατήρ Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...