29/12/13

Ραφήνα. Ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής στην επίσημη παρουσίαση νεοπαγούς αριστερής δημοτικής κίνησης.

... και κατά του ξενοδοχείου όπου έγινε η εκδήλωση, διότι είχε στο παρελθόν δεχθεί να φιλοξενήσει  εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου, δεχόμενο αναρχική επίθεση...
Την 21η του Δεκεμβρίου 2013 στο κεντρικό ξενοδοχείο της Ραφήνας έλαβε χώρα παρουσία του βουλευτή του Σύριζα κου Πάντζα, η επίσημη παρουσίαση νεοπαγούς δημοτικής κίνησης, η οποία θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος εδώ και καιρό είχε ανεξαρτητοποιηθεί από άλλη δημοτική παράταξη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύμπαν το αντισυνταγματικό τόξο της πόλεως... οι εκπρόσωποι του οποίου ανέβηκαν στο βήμα ο ένας μετά τον άλλον, επιδαψιλεύοντας αλλήλοις τιμές, αλλά και βρίσκοντας μια θαυμάσια ευκαιρία να προβάλλουν ο καθένας τον δικό του συνδυασμό, διότι ως γνωστόν και στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι ξεφυτρώνουν όπως τα μανιτάρια τον χειμώνα...

Το γεγονός ουδόλως θα αποτελούσε αντικείμενο ενασχόλησης της ιστοσελίδας μας, εφόσον εμείς προτιμούμε να αναδεικνύουμε τα τοπικά προβλήματα και να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα, αφουγκραζόμενοι ουσιαστικά τον παλμό των τοπικών κοινωνιών, εάν από το 31' του βίντεο, το οποίο ακολούθως παραθέτουμε, μία ομιλήτρια, η κα Μυρσίνη (δεν ανέφερε το επώνυμό της) εξύβρισε την Χρυσή Αυγή, αποκαλώντας την "δολοφόνους" και από του βήματος στηλίτευσε το γεγονός και προέβη σε τρομοκράτηση του ξενοδοχείου- διότι "η εκδήλωση διοργανώθηκε σε χώρο, ο οποίος στο παρελθόν είχε δεχθεί να φιλοξενήσει εκδήλωση της Χρυσής Αυγής". Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Η ομιλήτρια Μυρσίνη από το 31' και μετά, προφανώς αναφέρεται στην ματαιωθείσα από το ξενοδοχείο αυτό -εξ αιτίας επίθεσης ...αγνώστων ως σήμερα ακροαριστερών στοιχείων με μπογιές και ...εμπνευσμένα τρικάκια του στιλ "το Αύρα θα γίνει χάβρα" στην κεντρική του είσοδο - πρώτη εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Ραφήνα, η οποία παρά το μένος των αγνώστων... ακόμα αυτών στοιχείων, κατέληξε σε θρίαμβο για το Κίνημά μας. Η εκδήλωση με κεντρικούς ομιλητές τον Αρχηγό Ν.Γ. Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη προς τιμήν της Μάχης του Μαραθώνα, μεταφέρθηκε το ίδιο απόγευμα της επίθεσης στην κεντρική πλατεία Ραφήνας όπου και έλαβε χώρα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νικηφόρας πορείας, με κατάληξη της εκλογή 3 Χρυσαυγιτών βουλευτών στο κοινοβούλιο, προερχόμενους από την περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής (Ηλ. Κασιδιάρη, Γ. Γερμενή, Παν. Ηλιόπουλο). Για το γεγονός της ματαίωσης μάλιστα πανηγύρισε η παρακρατική ιστοσελίδα του ιντιμήντια, κατεβάζοντας στη συνέχεια τα "αυτιά", όταν η εκδήλωση διοργανώθηκε με θριαμβικό αποτέλεσμα.

Οι παριστάμενοι κ.κ. Στασινόπουλος Γιώργος, Χαλιώτης Θανάσης, Ιμπιρλής Δημήτρης, Πυργαντή Δήμητρα, Τόκα Αμαλία, Μαγκαφώσης Γιάννης, Μυρσίνη... (από την παρουσιαζόμενη νέα κίνηση), Κεχαγιόγλου Ανδρέας (πρώην δήμαρχος Ραφήνας-Π), Πιστικίδης Βασίλης (υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Π), Μπουρνούς Ευάγγελος (υποψήφιος πολυσυλλεκτικός δήμαρχος Ραφήνας-Π, του οποίου η σιβυλλική δήλωση καιροσκοπισμού, καιροφυλακτισμού και ανετοιμότητας προκάλεσε αίσθηση ("είμαι εδώ εκπροσωπώντας πέντε συνεργάτες μου και μερικούς άλλους τους οποίους δεν έχουμε ακόμα ανακοινώσει"), Μπέκα Αρετή, Πριμηκύρης Δημήτρης, Τσόπελας Γιάννης,  Μαυρέλης Γιάννης, Κουραπάς Θανάσης, Κουζής Παναγιώτης, Χαλιώτης Γιάννης (από την παρουσιαζόμενη νέα κίνηση), Πάντζας Γιώργος (βουλευτής Σύριζα), Παναγιωτακόπουλος Γιάννης (υποψήφιος έτερης παράταξης, προερχόμενος από το άρμα πολιτών) άκουσαν την ομιλήτρια να καθυβρίζει την Χρυσή Αυγή "δολοφόνους" και το ξενοδοχείο ότι "δίνει χώρο σε δολοφόνους" χωρίς να βγάλουν κιχ!

Εις μόνο εκ των ομιλητών, ανέβηκε στο βήμα και διαχώρισε την θέση του, μόνον κατά το σκέλος της ελευθερίας επιλογής του χώρου, και όχι όσον αφορά στις ύβρεις, όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο επίσης παραθέτουμε.

Στο 1' περίπου του επόμενου βίντεο από την εκδήλωση, η ομιλήτρια Μυρσίνη καθήμενη πλέον ανάμεσα στο κοινό, αποκαλεί την Χρυσή Αυγή "δολοφόνους" και στρέφεται εναντίον του ξενοδοχείου, διότι "δεν επιτρέπεται να δίνει αίθουσες σε δολοφόνους". Στο ίδιο βίντεο θα ακούσετε και τις ομιλίες πρώην και επίδοξων δημάρχων Ραφήνας-Πικερμίου, οι οποίοι μετείχαν στην εκδήλωση Τα συμπεράσματα όσον αφορά το νήμα που διατρέχει τις επιθέσεις κατά της Χ.Α. και την αφωνία των δημοκρατών υποψηφίων του συνταγματικού τόξου, τα αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση των αναγνωστών μας.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...