ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

17/5/14

Σφύζουν από εθνικιστικό παλμό τα εκλογικά περίπτερα της Ελληνικής Αυγής στην Ανατολική Αττική: Αρτέμιδα, Κορωπί, Ραφήνα, Σπάτα, Ωρωπός, Κηφισιά

Τα εκλογικά περίπτερα της Ελληνικής Αυγής στους δήμους της Ανατολικής Αττικής λειτουργούν από το πρωϊ έως αργά το βράδι διανέμοντας υλικό, ψηφοδέλτια και τις θέσεις του προγράμματος της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" στους δημότες, οι οποίοι προσέρχονται κατά εκατοντάδες κάθε μέρα!Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την Αττική, Συναγωνιστής και βουλευτής Β' Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα, Συναγωνίστρια Ευγενία Γερμενή-Χρήστου με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με την Ελληνική Αυγή για την Αττική Ανατολικού Τομέα, Δημήτρη Κανελλόπουλο, Κων/νο Παπαδημητρίου, Ανδρέα Πιοτογιαννάκη, και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Σπάτων-Αρτέμιδος Αλεξόπουλο Γ. και Πετρίδη Ι. στο εκλογικό περίπτερο του Κορωπίου.


Η Ελληνική Αυγή με ευρηματικότητα αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που της δίδεται για να διαθέτει την απαιτούμενη κινητικότητα! Ο υποψήφιος δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, η υποψηφια περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια ευρωβουλευτής επίσης, Συναγωνίστρια Αλεξοπούλου-Ρουχωτά Σταματίνα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος Συναγωνιστής Γ. Παπαγεωργίου και η συναγωνίστρια Τσούκα Δήμητρα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, στο εκλογικό περίπτερο των Σπάτων.
Το εκλογικό περίπτερο της Ελληνικής Αυγής στα Σπάτα


Με απόλυτη τάξη, στον προκαθορισμένο χώρο η φωτογραφία του υποψήφιου Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου.


Το αγωνιστικό και μαχητικό εκλογικό περίπτερο της Ελληνικής Αυγής στο ΚορωπίΟ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αττική, Ανατολικού Τομέα, Ανδρέας Πιοτογιαννάκης, στο εκλογικό περίπτερο του ΚορωπίουΕκλογικό περίπτερο στο Κορωπί


Ο Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την Ελληνική Αυγή, επί το έργον στο εκλογικό περίπτερο των Σπάτων, πλάι στον υποψήφιο δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλο και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, Συναγωνιστή Στ. Ζωγράφο.


Πλήθος κόσμου στο εκλογικό περίπτερο των Σπάτων, έως αργά την νύκτα! Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σπάτων-Αρτέμιδος Συναγωνιστές Γ. Παπαγεωργίου και Στ. Ζωγράφος.

Το εκλογικό περίπτερο της Ελληνικής Αυγής στην ΡαφήναΤο εκλογικό περίπτερο της Ελληνικής Αυγής στον Ωρωπό


Ο Ηλίας Παναγιώταρος και η Ευγενία Γερμενή Χρήστου με τους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες  στο εκλογικό περίπτερο της Ελληνικής Αυγής στον Ωρωπό, παρών και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ωρωπού Αντώνης Κυβρικοσαίος.

Το εκλογικό περίπτερο στην Κηφισιά
Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την Αττική Ανατολικού Τομέα στο εκλογικό περίπτερο της Ελληνικής Αυγής με τους Συναγωνιστές υποψηφίους από τον δήμο Κηφισιάς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...