ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/4/15

Μια οφειλόμενη απάντηση τη μέρα - το ΚΚΕ το κάνει πέρα: Όταν τα κόκκινα τάγματα εφόδου προστάτευαν τη Βουλή


Μια οφειλόμενη απάντηση τη μέρα - το ΚΚΕ το κάνει πέρα: Όταν τα κόκκινα τάγματα εφόδου προστάτευαν τη Βουλή

Γράφει ο Αντίοχος
Με αφορμή την αυξημένη θρασύτητα των κουκουέδων, ενόψει της Δίκης του Αιώνα και των οφειλόμενων απαντήσεων που τους δίνουμε καθημερινά, υπενθυμίσαμε χθες ότι το ΚΚΕ –δια των 6 υπουργών του στην κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» του Γ. Παπανδρέου- συνυπέγραψε την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το Μνημόνιο και πιο συγκεκριμένα, με την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου και τον ρόλο του ΚΚΕ, έξω από τη βουλή.

kke
Την ημέρα εκείνη, εκατοντάδες χιλιάδες λαού πολιορκούσαν τη βουλή με άγριες διαθέσεις και οι βουλευτές των κομμάτων που είχαν ταχθεί υπέρ του αλυσοδέματος της χώρας στο Μνημόνιο, έμπαιναν στην ολομέλεια τρέμοντας την οργή του λαού, και δεν ήξεραν αν θα φύγουν από κει μέσα, πότε θα φύγουν και πως θα φύγουν. Αυτό ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα, που σε συνδυασμό με τις σποραδικές αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών βουλευτών όπου εμφανίζονταν δημοσίως και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία, μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει στην καταψήφιση του Μνημονίου! Αλλά, την υστάτη ώρα κι ενώ υπήρχε κίνδυνος να μην περάσει το Μνημόνιο, βρέθηκε λύση! Ήρθαν οι Κοζάκοι του ΠΑΜΕ και φύλαξαν τη βουλή πολύ αποτελεσματικότερα από την Αστυνομία (με μέτωπο προς τον κόσμο, όπως και τα ΜΑΤ!!!), βγάζοντας από την καρδιά των βουλευτών το φόβο και αναγκάζοντας ως και αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους συγχαρεί: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!
pame...
Βέβαια, κάποιοι «θρασείς» από τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές επιχείρησαν έφοδο στο «ναό της δημοκρατίας», με κίνδυνο να παρασύρουν κι άλλους και να χαθούν τα πάντα. Ωστόσο, άμεση ήταν η κατασταλτική επέμβαση των συντρόφων μπράβων της κοζάκικης περιφρούρησης, που απέτρεψαν αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για τη… δημοκρατία και τη μνημονιοκρατία! Κι έτσι πέρασε «αβρόχοις ποσίν» το Μνημόνιο της δυστυχίας μας, χάρη στην υπερπολύτιμη συνεισφορά των μπράβων του ΚΚΕ!
kke_tagmata__article
Εθνικισμός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...