ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

30/4/15

Ο Λαϊκός Εθνικισμός, μια Εθνική αναγκαιότητα


Ο Λαϊκός Εθνικισμός, μια Εθνική αναγκαιότητα

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Η πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μεταβάλλει τον ρου της Ιστορίας και των αναπόφευκτων πολιτικών εξελίξεων οι οποίες αναμφισβήτητα θα σημειωθούν στην Πατρίδα μας τα αμέσως επόμενα χρόνια.
Η επονομαζόμενη «δίκη της Χρυσής Αυγής» αποτελεί την απάντηση του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου στην εκπεφρασμένη από το Μάιο του 2012 βούληση του Ελληνικού Λαού για πολιτική κάθαρση και τιμωρία των διεφθαρμένων του πολιτικού και οικονομικού συστήματος από την ελληνική Δικαιοσύνη. Με πολύ απλά λόγια, στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Ελλήνων να επιλέξουν συνειδητά κι ελεύθερα μέσω της εκλογικής διαδικασίας το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, το αντεθνικό Καθεστώς (το οποίο συναποτελούν τα υπόλοιπα κόμματα) αντέταξε ένα Κράτος Εισαγγελέων το οποίο κατέλυσε κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητος, χρησιμοποιώντας δίκην βοηθών εισαγγελέως τους καταχρεωμένους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής.

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του δημοκρατικού τάχα μετώπου, απαιτούν σήμερα την καταδίκη των Εθνικιστών για να μην υπάρξει δικαστική επιβεβαίωση στο προφανές: στο γεγονός δηλαδή ότι εργολαβικώς ανέλαβαν την εκστρατεία σπίλωσης και συκοφαντίας ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αν και γνώριζαν εξ αρχής πως δεν υπήρχαν τα απαραίτητα ενοχοποιητικά στοιχεία.
Προς δυστυχία των σκευωρών, 18 μήνες μετά την εξαπόλυση των πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής κι ενώ ακόμη βουλευτές της βρίσκονται πολιτικοί κρατούμενοι του αντεθνικού Καθεστώτος, τα «συγκλονιστικά τεκμήρια ενοχής της εγκληματικής οργάνωσης» παραμένουν τα ψευδή δημοσιεύματα κιτρινοφυλλάδων, τα πληρωμένα ρεπορτάζ τσοντοκάναλων και τέλος άρθρα και ομιλίες βουλευτών του Κινήματος.
Η απόπειρα του Καθεστώτος των διεφθαρμένων να επιτύχει δι' αθέμιτων μέσων την εκτροπή της φυσικής ροής των εξελίξεων θα καταστεί ατελέσφορος και μάταια για δύο βασικούς λόγους:
α) έχει ήδη αποτύχει επικοινωνιακά, όπως απεδείχθη σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, εκείνες των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2014 και των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου του 2015. Την κρατική προπαγάνδα της Χούντας Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής υποστήριξαν μονάχα οι δημοσιογραφικοί λακέδες και γραφικά ανδρείκελα της άκρας αριστεράς, τα οποία έχουν εξελίξει τον αντι-εθνικισμό σε ιδιαιτέρως προσοδοφόρο επάγγελμα.
β) η κατασκευή του ψεύδους (ενός σαθρού και νομικά έωλου κατηγορητηρίου) και η πορεία του εγχειρήματος (της δίκης) έχει ήδη υποσκελιστεί και ξεπεραστεί από το βάρος της σκληρής καθημερινότητας την οποία αδυνατούν να διαχειριστούν οι ψευτοδημοκράτες και η οποία δικαιώνει τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ενδεχομένως ο όγκος των προβλημάτων τα οποία συσσωρεύονται με ραγδαίους ρυθμούς στην ελληνική κοινωνία να προκαλέσει το εξής εκπληκτικό: να προκαλέσει την κοινωνική δικαίωση της Χρυσής Αυγής πολύ προ της δικαστικής. Ακόμη όμως κι αν αυτό δεν συμβεί σε βραχύ χρονικό διάστημα, είναι αναπόφευκτο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να κληθεί στα πράγματα από τον Ελληνικό Λαό, όχι ως λύση συμφέροντος αλλά κυριολεκτικά ως λύση εθνικής αναγκαιότητας.
Δεκαοκτώ μήνες ακατάσχετης αντιεθνικιστικής υστερίας, κρατικής και παρακρατικής, μήνες επίδειξης κρατικής αυθαιρεσίας και πολιτικής τρομοκρατίας, στάθηκε αδύνατο να εκριζώσουν τον Εθνικιστικό σπόρο από τη Φυλετική Ψυχή του Λαού μας. Η λαθρομετανάστευση πρωτίστως και η συνέχιση της δουλείας των τόκων δευτερευόντως, είναι οι δύο βασικοί λόγοι οι οποίοι θα συντελέσουν στο γκρέμισμα της διεθνιστικής, φιλελεύθερης και μαρξιστικής, πλάνης και θα αναδείξουν τον Λαϊκό Εθνικισμό ως τον φυσικό υπερασπιστή της εθνικής μας ταυτότητας και των εθνικών μας δικαίων.
Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές, οι μεγάλοι Αγώνες δεν βρίσκονται πίσω αλλά μπροστά μας!
Ευάγγελος Καρακώστας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...