ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3/5/15

Τελειώνει η μία, αρχίζει η άλλη… Νέα κοινή άσκηση με ΗΠΑ και Ισραήλ - Αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο η Ελλας!


Γράφει ο Αντίοχος
Την 30η Απριλίου, ολοκληρώθηκε η δεκαήμερη μεγάλη κοινή άσκηση  «Ηνίοχος», των ελληνικών-αμερικανικών και ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, που έγινε για πρώτη φορά (όπως λέμε «πρώτη φορά αριστερά»…). Ωστόσο, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη άσκηση Ελλάδα, Ισραήλ και ΗΠΑ συμμετέχουν σε… νέα άσκηση στην Μεσόγειο!
Πρόκειται για την αεροναυτική άσκηση με την επωνυμία «Noble Dina 15» η οποία διεξάγεται από την Κρήτη μέχρι την Χάιφα του Ισραήλ.
Η άσκηση Noble Dina -που θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου 2015- θα εκτελεστεί σε τρεις φάσεις:
-A’ Φάση (29 Απριλίου – 3 Μαΐου), διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους και της  Ανατολικής Μεσογείου και εν όρμω, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ (ΚΕΝΑΠ)  στην Σούδα  Κρήτης.

-Β΄ Φάση (4 – 11 Μαΐου), διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους και της  Ανατολικής Μεσογείου και εν όρμω, στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου στην Χάιφα Ισραήλ.
-Γ΄ Φάση (11 – 14 Μαΐου), διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή της  Ανατολικής Μεσογείου.
Αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο η Ελλάς!
(ΥΓ): Και βέβαια, εκτός όλων των άλλων, η μετατροπή της Ελλάδος σε δορυφόρο του Ισραήλ, εγκυμονεί τον θανάσιμο κίνδυνο να βρεθεί στο στόχαστρο των φανατικών του Ισλάμ. Και με 2 εκατομμύρια ανεξέλεγκτους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στα εδάφη της, σίγουρα θα είναι πολύ εύκολη λεία!
Άραγε, το έχουν σκεφτεί αυτό οι Τσιπροκαμμένοι ή τα δίνουν όλα χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους;
Εθνικισμός.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...