ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

29/10/15

Τ.Ο. Αν Αττικής: Γιώργος Φουντούλης - Μάνος Καπελώνης ΑΘΑΝΑΤΟΙ ! Ομιλία Αλεξάνδρου Γέροντα

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, Συναγωνιστής Γιάννης Σκουλικαρίτης αναφερόμενος  στο τραγικό εκείνο βράδυ της 1ης Νοεμβρίου και την δολοφονία των αδελφών μας Γιώργου και Μάνου και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Ήρωα και Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα που στεκόταν δίπλα του ζωντανός αποδεικνύοντας πως η Πίστη είναι πιο δυνατή απ’ τη φωτιά.
Ο Συναγωνιστής στην ομιλία του μας θύμισε την επιτυχία της Χρυσής Αυγής στα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών τα οποία έδειξαν ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή έπαψε να είναι ψήφος διαμαρτυρίας και έγινε ψήφος συνείδησης.
Ως Εθνικιστές έχουμε Ιερό καθήκον να σταθούμε δίπλα στους συμπατριώτες μας κάνοντας πράξη τις θεωρίες μας μέχρι η Μεγάλη Ιδέα να αφυπνισθεί στις καρδιές των συμπατριωτών μας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι. Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος όταν ίδρυσε τη Χρυσή Αυγή, ουσιαστικά δημιούργησε ένα σύγχρονο κρυφό σχολείο του Ελληνισμού δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες να πουν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και να αγωνιστούν για αυτό. Ενάντια σε ένα σάπιο ανθελληνικό σύστημα που εξυπηρετεί τα σχέδια των αφεντικών της παγκόσμιας τάξης σταθήκαμε όρθιοι και πληρώσαμε την Πίστη μας στην Ελλάδα με παράνομες φυλακίσεις αλλά και με δολοφονίες. Δεν υποχωρήσαμε όμως κ στεκόμαστε όρθιοι, ακόμα πιο δυνατοί κ πεισμωμένοι συνεχίζοντας τον αγώνα του Μάνου και του Γιώργου δικαιώνοντας την θυσία τους μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή της Πατρίδας μας. Η εκδήλωση έκλεισε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα με τον Εθνικό Ύμνο κ τον Ύμνο του Κινήματος νιώθοντας ακόμη μια φορά την παρουσία των νεκρών μας Συναγωνιστών δίπλα μας .

                           Γιώργος Φουντούλης - Μάνος Καπελώνης ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

   


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...