ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23/10/15

Συνώνυμο του Σύριζα η αναξιοκρατία: Η κυβέρνηση προσλαμβάνει με παχυλούς μισθούς τα δικά της παιδιά!


Συνώνυμο του Σύριζα η αναξιοκρατία: Η κυβέρνηση προσλαμβάνει με παχυλούς μισθούς τα δικά της παιδιά!

Με την επίσκεψη του Ολάντ να σηματοδοτεί την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου και των νέων αιματηρών μέτρων εις βάρος του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση της "λαϊκής κυριαρχίας" όπως θέλει να αυτοαποκαλείται προσλαμβάνει 31 υπαλλήλους με συνολικό κόστος μισθοδοσίας τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ!
Συγκεκριμένα στην "εποχική" τους αυτή απασχόληση κατά το διάστημα Σέπτεμβριος 2015- Σεπτέμβριος 2016 ο μηνιαίος μισθός των μετακλητών και των συμβούλων 5 υπουργών και υφυπουργών θα ανέρχεται στα 2710 ευρώ. Μια ανευ προηγουμένου πρόκληση μιας που η κυβέρνηση διαμηνύει ότι θα εφαρμόσει το υπογραφέν μνημόνιο, καθησυχάζοντας τους διεθνείς τοκογλύφους.

Πράγμα που πρακτικά σημαίνει τις εκ νέου μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς και τον καταποντισμό της αγροτικής τάξης με την δυσβάσταχτη φορολογία. Eίναι σαφές πως η αριστερή κυβέρνηση εφαρμόζει κατά γράμμα τα μέτρα αυτά προς τον ελληνικό λαό για να μπορεί μια συγκεκριμένη πολιτική και κοινωνική ελίτ να απολαμβάνει πρωτοφανή προνόμια την ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς βαθύτατης οικονομικής ύφεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως τους υπαλλήλους των υπουργών θα κληθεί να τους πληρώσει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, καθώς οι μισθοί τους είναι μέρος τους Κρατικού Προϋπολογισμού.
Η αριστερά της εργατιάς φανερώνει πλέον ξεκάθαρα το πρόσωπό της, καθώς χαμογελά στους παχυλούς μισθούς και αφήνει τον λαό να ζει σε έναν εργασιακό μεσαίωνα με τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας να έχουν καταστρατηγηθεί, τον μηνιαίο μισθό να αγγίζει οριακά τα 586 ευρώ, την μαύρη εργασία να οργιάζει και τον δείκτη της ανεργίας να δείχνει στο 29%.
Πολύ εύκολα άλλωστε, ο "πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών" μετατρέπεται σε... "πόλεμο στον πόλεμο των μισθωτών".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...