ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

17/1/16

Μακελειό στην Συρία: Τζιχαντιστές σφαγίασαν 280 αμάχους και κρατούν ομήρους πάνω από 400!


Μακελειό στην Συρία: Τζιχαντιστές σφαγίασαν 280 αμάχους και κρατούν ομήρους πάνω από 400!

Μαχητές του ισλαμικού κράτους απήγαγαν περίπου 400 άμαχους, μετά την έφοδο στην επαρχία στην Ντέιρ αλ-Ζορ. Μπήκαν στην πόλη το βράδυ και άρχισαν να σκοτώνουν οικογένειες και μικρά παιδιά - Τους απώθησε το πρωί ο συριακός στρατός
Μαζικό έγκλημα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας. Η εθνοκάθαρση και η γενοκτονία με σεχταριστικά κριτήρια κατά των πληθυσμών που δεν δέχονται με κάθε κόστος να υποταχθούν στο ουαχαμπίτικο σαλαφιστικό ισλάμ σουνιτικής έμπνευσης Σαουδαραβικού τύπου συνεχίζεται. Το Σάββατο το Iσλαμικό Κράτος σκότωσε δεκάδες πολίτες σε περιοχές που ελέγχει η κυβέρνηση στην επαρχία της Ντέιρ αλ-Ζορ αναφέρουν διάφορες πηγές και το φιλοαντιπολιτευόμενο παρατηρητήριο.

Μια πηγή που πρόσκειται στη συριακή κυβέρνηση ανέφερε ότι οι τρομοκράτες ουαχαμπίτες σκότωσαν τουλάχιστον 250 ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων μαχητών που υποστηρίζουν το συριακό κράτος και τις οικογένειές τους όταν επιτέθηκαν στο χωριό αλ Μπεγκαϊλίγια και στην πόλη Ayash. Μάλιστα ανέφερε ότι κάποια από τα θύματα αποκεφαλίστηκαν.

Το ισλαμικό κράτος σκότωσε 280 στη Συρία μετά την παράδοση ρωσικής ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή. Δολοφόνησε περί τους 280 ανθρώπους στην περιοχή της Ντέιρ αλ-Ζορ, όπου η Ρωσία νωρίτερα έδωσε ανθρωπιστική βοήθεια ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο Sputnik το Σάββατο.
«Η φοβερή σφαγή διαπράχθηκε σήμερα από μαχητές της ISIL στο αλ Μπεγκαϊλίγια στην Ντέιρ αλ-Ζορ. 280 θύματα ανάμεσά τους είναι γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. Αιτία η συνεργασία τους με το συριακό στρατό,» δήλωσε τοπική πηγή.

«Τραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκε από τους τζιχαντιστές της ISIS στην περιοχή της Ντέιρ αλ-Ζορ .Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρονται από αραβικά μέσα το ισλαμικό κράτος εκτέλεσε 280 άτομα γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους μέσα στο χωριό αλ Μπεγκαϊλίγια στη Ντέιρ αλ-Ζορ  και πέταξε τα σώματά τους στον Ευφράτη ποταμό. Η τρομοκρατική οργάνωση κρατάει και περισσότερους από 400 πολίτες ως ομήρους» γράφει το tuniscope.com.
Oι τρομοκράτες του Ισλαμικού κράτους σφαγίασαν 300 πολίτες κατοίκους του χωριού αλ Μπεγκαϊλίγια στα περίχωρα της Ντέιρ αλ-Ζορ. Πηγές πολιτών ανέφεραν στο SANA ότι η πλειοψηφία των σφαγιασθέντων πολιτών ήταν ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα

Το υπουργικό Συμβούλιο της συριακής κυβέρνησης καταδίκασε την άγρια  σφαγή που διαπράχθηκε από το Ισλαμικό Κράτος μέσα στο χωριό αλ Μπεγκαϊλίγια στα προάστια Ντέιρ αλ-Ζορ. Ο πρωθυπουργός, απέδωσε ευθύνες στις χώρες που υποστηρίξουν οικονομικά και εξοπλιστικά τους τρομοκράτες ως ηθικούς αυτουργούς και νομικά ενόχους της σφαγής και ανέφερε ότι αυτά τα εγκλήματα γίνονται για να καλυφθούν οι απανωτές ήττες των τρομοκρατών.
H οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε ανακοινωθέν όπου περιγράφει από την πλευρά της τα γεγονότα στην περιοχή της Ντέιρ αλ-Ζορ.

«Στη διάρκεια μια ευλογημένης επίθεσης που έγινε εύκολη από τον Αλλάχ οι στρατιώτες του Χαλιφάτου εξαπέλυσαν μια μαζική επίθεση στις θέσεις του συριακού στρατού στην πόλη al-Khayr. Κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του χωριού Bighiliyyah, τον λόφο Μahruqat, τις αποθήκες Saiqah, τον πύργο των τηλεπικοινωνιών την περιοχή Rawwad και θέσεις στην περιοχή Muwwazafin μετά από σφοδρές μάχες με τους αποστάτες κατά τη διάρκεια των οποίων δεκάδες από αυτούς σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν ενώ άλλοι αιχμαλωτίστηκαν. Επιπρόσθετα 2 οχήματα ΒΜΡ 1 Shilka 4, 57 MM και 23 ΜΜ πυροβολικού κατασχέθηκαν. Οι μάχες συνεχίζονται και ζητάμε από τον Αλλάχ τη νίκη και την ενίσχυση
Ρεπορτάζ από ρωσικό μέσο
Ρεπορτάζ από συριακό μέσο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...