ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

16/1/16

Πραγματοποιήθηκε Ομιλία του Συναγωνιστή Παπαδημητρίου Κωνσταντίνου με θεμα "Σιωνισμός,ο εχθρός του Ελληνισμού. Αίτια και ιστορία της αιώνιας διαμάχης."

Την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016, παρευρέθηκε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ο Συναγωνιστής Παπαδημητρίου . Ο Συναγωνιστής αφού χαιρέτησε τους φίλους της περιοχής, εισήλθε στην ομιλία του με θέμα τον Σιωνισμό.
Εξήγησε με απλό ύφος τι σημαίνει Σιών, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα του Σιωνισμού που μέσω συνεδρίων συνέταξε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, τα οποία καταφέρονται εναντίον της πίστης των Ελλήνων και εν καιρώ επιβεβαιώνονται, πιστώνοντας ότι είναι αληθή. Ανέφερε πως μέγιστο σχέδιο των Σιωνιστών είναι ο εκμαυλισμός της νεολαίας, η κυριαρχία στους πληθυσμούς μέσω των αδυναμιών τους, η επικράτηση εν γένει της αναρχίας ώστε να υπάρξει μετέπειτα η κυριαρχία τους, ενώ σημείωσε πως είναι φαινόμενα τα οποία ήδη υλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό μέσω σαθρών υλιστικών νοοτροπιών και συνηθειών που υποβαθμίζουν το Πνεύμα των πολιτών και μέσω αυτών επιθυμούν την κυριαρχία τους στην Πατρίδα μας και την υφαρπαγή του πλούτου και των προνομίων της Ελλάδος. Συνέχισε κάνοντας μνεία στην όχι τόσο τυχαία παρείσφρηση Σιωνιστών μεγαλοκαπιταλιστών σε καίριες θέσεις διεθνούς κύρους και δύναμης που μέσω των πολυεθνικών επιχειρηματικών τους κινήσεων έχουν συσσωρέψει μεγάλο πλούτο και έχουν βλάψει την τοπική αγορά σε όλο τον κόσμο. Τέλος απηύθηνε κάλεσμα στην Νεολαία της Ελλάδος να πυκνώσει τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε όλοι μαζί οι Πατριώτες να δώσουμε τον πολιτικό αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.! ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                                                                  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...