15/2/16

Την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016, στην Αρτέμιδα, έδωσε το παρόν ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Μίχος Νικόλαος ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας.

Την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016, στην Αρτέμιδα, έδωσε το παρόν ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Μίχος Νικόλαος ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας. Ιδιαίτερα, αναφέρθηκε στο αγροτικό ζήτημα και συγκεκριμένα στους Έλληνες βιοπαλαιστές του πρωτογενούς τομέα μας, τους οποίους εξοντώνει το μνημόνιο της αριστεράς και των ο οποίων ο αγώνας είναι ηθικός και καθ όλα υποστηριζομενος απο τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Εν συνεχεία έκανε λόγο για το τραγικό περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας, όπου 3 νέοι αξιωματικοί του ένδοξου Πολεμικού μας Ναυτικού έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στη θάλασσα του Αιγαίου φυλώντας Θερμοπύλες για να ζούμε εμείς ασφαλείς, ενώ τόνισε πως τέτοιοι Έλληνες ειναι παράδειγμα προς μίμηση και μας δείχνουν τον δρόμο για να πορευτούμε στις ζωές μας με τον Νου μας δοσμένο στο υπέρτατο Ιδανικό της Ιερής μας Πατρίδος. Εν τέλει πέρασε στον αντίποδα και στις καθόλου τιμητικές υποχωρήσεις της ελληνικής κυβερνήσεως η οποία αποδέχτηκε τελικώς κοινές περιπολίες με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, τρανή απόδειξη του οτι δυστυχώς το κράτος μας αποδεικνύεται ανίκανο (!) να υπερασπιστεί το εθνικό του έδαφος, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την συμφωνία του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμενου με το κράτος του Ισραήλ, χωρίς κόκκινες γραμμές και με εξαφανισμένη την όποια αδιαλλαξία εξέφραζε στο παρελθόν. Η εκδήλωση έκλεισε με τον δέοντα τρόπο, με όλους τους Έλληνες να τραγουδούν ευλαβικά τον Έθνικο μας Ύμνο εις μνήμην των Ηρώων Νεκρών του Πολεμικού μας Ναυτικου. ΑΘΑΝΑΤΟΙ !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...