ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

29/2/16

Την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την επέτειο απο την δολοφονία του Μίκη Μάντακα, από τον Συναγωνιστή Πιοτογιαννάκη

Την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την επέτειο απο την δολοφονία του Μίκη Μάντακα, από τον Συναγωνιστή Πιοτογιαννάκη Γ.
Ο Συναγωνιστής στο πρώτο μέρος της ομιλίας του αναφέρθηκε στις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες της τότε εποχής. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για το κλίμα στην Ιταλία εκείνα τα έτη και την παρακρατική τρομοκρατία κομμουνιστικής φύσεως η οποία δρούσε κάτω απο την αναλγησία της κρατικής εξουσίας, ενώ δεν παρέβλεψε να αναλύσει και την κοινωνική πραγματικότητα στην τότε Ελλάδα, η οποία είχε βγει λαβωμένη απο την εμφύλια διαμάχη και τις αλλεπάλληλες αλλαγές του πολιτεύματος. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η εξιστόρηση του χρονικού της στυγνής δολοφονίας του Μίκη Μάντακα απο τον Συναγωνιστή, ο οποίος εξέθεσε όλες τις λεπτομέρειες των περιστατικών εκείνων των ημερών που παραμένουν άγνωστες στο ευρύ κοινό. Εν τέλει, υπήρξε μοιραία η ταύτιση του γεγονότος στη Ρώμη με την αποφράδα εκείνη ημέρα όπου άνανδροι παρακρατικοί άφηναν νεκρά τα Αδέρφια μας, Γιώργο και Μάνο, αφού τους δολοφόνησαν με επαίσχυντο τρόπο. Όπως και τότε, έτσι και τώρα ο θάνατος των αδερφών μας θα μας δίνει δύναμη σε κάθε δυσκολία και κίνδυνο που συναντούμε εμπρός μας. Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και φώναξαν ενα μεγάλο "Παρών" για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας. Αθάνατοι !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...