12/2/16

Χιλιάδες αγανακτισμένοι αγρότες στο κέντρο των Αθηνών: “Προδότες, μας πουλήσατε με τα ψέμματά σας!” Φωτογραφίες, Βίντεο


Χιλιάδες αγανακτισμένοι αγρότες στο κέντρο των Αθηνών: “Προδότες, μας πουλήσατε με τα ψέμματά σας!” Φωτογραφίες, Βίντεο

Αυτοί δεν είναι... "πρόσφυγες" - Με ΜΑΤ και χημικά υποδέχτηκε τους αγρότες η κυβέρνηση
Ήδη από το πρωί ξεκίνησαν να καταφτάνουν οι αγρότες, με πρώτους τους Κρητικούς, να έχουν κατακλύσει το κέντρο των Αθηνών, προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό προσχέδιο της κυβέρνησης, που θα σημάνει το τέλος της εθνικής παραγωγής.


Στην πλ. Καραϊσκάκη βρίσκονται από νωρίς το πρωί χιλιάδες αγροτών και όσο περνάει η ώρα θα γίνονται ακόμα και περισσότεροι σε μία διαδήλωση που αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία, αφού δεν την έχουν καπελώσει τα γνωστά γκρουπούσκουλα του έμμισθου αριστερίστικου συνδικαλισμού.

Η κυβέρνηση, όπως είχαμε πει, έχει θέσει τις αστυνομικές δυνάμεις σε ετοιμότητα, απαγορεύοντας την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα. Στην όλη επιχείρηση ελέγχονται και όλα τα οχήματα, τα οποία μπορούν να φέρουν το οποιοασδήποτε μορφής αγροτικό μηχάνημα, σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει επικοινωνιακά την όλη κατάσταση.

Σε μία τέτοια επιχείριση να ελεγχθεί αγροτικό όχημα στο κέντρο δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αφήνουν το όχημα να περάσει και τους αγρότες να πετούν συμβολικά τις τομάτες που αυτό που περιείχε το όχημα.

Ακολούθησε ένταση στην άρνηση της αστυνομίας να επιτρέψει την συμβολική κατάληψη της πύλης του υπουργείου, με αποτέλεσμα την εκτόξευση χημικών από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, πετρών προς το υπουργείο από πλευράς των αγροτών και προσαγωγές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...