8/2/16

Άμβλωση: Η αργή γενοκτονία ενός Έθνους


Άμβλωση: Η αργή γενοκτονία ενός Έθνους

Η άμβλωση είναι ένα επίμαχο και αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα που έχει απασχολήσει την κοινωνία σε παγκόσμια κλίμακα. Πολλές νέες κοπέλες και γυναίκες υιοθετούν τις εκτρώσεις ως μέθοδο αντισύλληψης υπό τον μανδύα του επιχειρήματος «Δικαίωμά μου το τι θα κάνω στο σώμα μου». Ας υποθέσουμε οτι ασπαζόμαστε αυτό το επιχείρημα και αποδεχόμαστε τις παρενέργειες και τις επιδράσεις που μπορεί να επιφέρει μία τέτοια διαδικάσια στον γυναικείο οργανισμό και ψυχισμό, ας παραθέσουμε το ερώτημα... Στο σώμα ναι, αλλά σε κάποιον άλλον;
Ποιός έχει το δικαίωμα να παρέμβει σε άλλη ζωή και στους νόμους της φύσης;
Η ζωή ενός εμβρύου ξεκινάει από τη στιγμή της σύλληψής του και θέλει μόλις λίγες μέρες για να αρχίσει να χτυπάει η καρδιά του. Φαινομενικά, μπορεί να μην είναι υπαρκτή η παρουσία του, δηλαδή να έχει υλική υπόσταση, αλλά έχει ψυχή, ακούει και αναπτύσσεται καθημερινά. Όταν επρόκειτο για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ή νοητικά προβλήματα, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι λιγότερο άνθρωποι από εμάς. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το κύημα. Η κάθε ζωή είναι μοναδική και διαφορετική. Στη σημερινή κοινωνία, έχει χαθεί η παράδοση και η αξία της οικογένειας, με αποτέλεσμα οι νέοι άνθρωποι να μην έχουν κοινωνική, οικονομική, ή και ηθική στήριξη από τον περίγυρο τους, καθώς και το κράτος δεν έχει τις παροχές για να βοηθήσει στην υπογεννητικότητα και να συμπαρασταθεί σε νέους γονείς. Ζούμε σε μια εποχή που δεν υπάρχει ωριμότητα για την ανάληψη ευθύνης των πράξεων μας.
Το γενετήσιο ένστικτο είναι ο τελειότερος μηχανισμός της φύσης. Αρχίζει σε νεαρή ηλικία και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι αρκετά ώριμη. Δεν πρέπει να καταπιεστεί, ούτε να αποθαρρυνθεί ο σκοπός της αναπαραγωγής. Για χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες τεκνοποιούσαν σε νεαρή ηλικία. Τώρα, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σημερινής ζωής, αναγκάζονται να αρνηθούν το μεγαλύτερό τους ένστικτο, αυτό της μητρότητας. Με υπευθυνότητα ας κατανοήσουμε ότι το μέλλον ενός έθνους πηγάζει από τη θηλυκότητα των γυναικών του που καθημερινά θυσιάζεται. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να επαναπαύεται ότι έχει δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την ευτυχία, όλα αυτά εξασφαλίζονται χάρη στον καθημερινό αγώνα του ιδίου. Σε συμφωνία με τους φυσικούς νόμους, τίποτα δεν είναι πιο ορθό από τη διατήρηση της ίδιας μας της Φυλής. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.
Πριν, ήταν η οικογένεια το μέλλον του κάθε έθνους και μοναδικός σκοπός η διαφύλαξή του!
Σήμερα είναι το φεστιβάλ κάνναβης στο Σύνταγμα, οι αμβλώσεις και το σύμφωνο συμβίωσης!
Μετά, τι;
Αντεπίθεση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...