ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4/2/16

Συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την… ΝΔ (!!!) βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την οργή των Ελλήνων Αγροτών - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την… ΝΔ (!!!) βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την οργή των Ελλήνων Αγροτών - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους από την κλιμακούμενη οργή του αγροτικού κόσμου, ο οποίος κυριολεκτικά εξοντώνεται από τα μέτρα του μνημονίου που υπέγραψε ο Τσίπρας με τον Καμμένο.
Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη όπου κι αν εμφανιστούν, οι αγρότες τους διώχνουν, απαντώντας στην αντιλαϊκή τους πολιτική. Μέσα σε κατάσταση πανικού, λοιπόν, βλέπουν σενάρια συνωμοσίας και ούτε λίγο, ούτε πολύ “βλέπουν” συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την… ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα από την επίσημη ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα οποία αναφέρουν: «Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό… Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου…Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής».
Τα ορφανά του Μαρξ οι οποίοι προέρχονται άλλοι από το ΚΚΕ, άλλοι από το ΚΚΕ εσωτερικού και άλλοι από το ΠΑΣΟΚ της μίζας και της ρεμούλας, θα έπρεπε πριν βγάλουν αυτήν την ανακοίνωση να αναλογιζόντουσαν ότι η Χρυσή Αυγή έπεσε θύμα μιας ξεκάθαρα αντιδημοκρατικής πολιτικής σκευωρίας από την Νέα Δημοκρατία και ότι αυτοί, οι… “προοδευτικοί”, οι οποίοι παριστάνουν τους ευαίσθητους για τις πολιτικές διώξεις και τα ατομικά δικαιώματα σιώπησαν και συνέδραμαν την Νέα Δημοκρατία στις διώξεις. Μαζί ψήφιζαν τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών μας.
Από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον αχάριστη η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου απέναντι στην Νέα Δημοκρατία, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε υπέρ του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 14 Αυγούστου του 2015. Και μέρος αυτής της συμφωνίας ήταν και τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, που εξοντώνουν κυριολεκτικά την Ελληνική Αγροτιά.
Για τον λόγον αυτό και η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι είναι συνένοχη στο έργο αυτό. Αντίθετα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε ΟΧΙ στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε ψηφίσει ΟΧΙ και στο Μνημόνιο του Σαμαρά.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...