2/2/16

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού που θα στήσουν το μεγαλύτερο “Hot Spot” στον κόσμο!


Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού που θα στήσουν το μεγαλύτερο “Hot Spot” στον κόσμο!

Με την απειλή για διετή αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν για την Ελλάδα, έπειτα από ατελείωτες παλινωδίες τεσσάρων τουλάχιστον μηνών, και ενώ τα κέντρα φιλοξενίας και καταγραφής προσφύγων υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, καταπώς είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση στη Σύνοδο Κορυφής, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής φαίνεται ότι έχει καταλήξει στις περιοχές όπου θα φτιαχτούν τα hot spots στην Αθήνα.
Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια, η κυβέρνηση μελετά να κατασκευάσει… πόλη-γκέτο για 10.000 μετανάστες στην πλέον εγκαταλειμμένη πλευρά της...
Διαβάστε περισσότερα στο νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.
Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
  • «Βύσματα», αντιρρησίες συνείδησης και... ομόφυλα ζεύγη (!) στον Στρατό προωθεί ο θίασος Σύριζα-Ανέλ 
  • Νόμπελ υποτέλειας
  • Λύσσα κατά Χρυσής Αυγής από τα βρώμικα κανάλια της διαπλοκής
  • Έρχεται original τουρκοκάναλο στην Ελλάδα
  • Ξεσηκώνονται οι νησιώτες
  • Με την Ελλάδα στις καρδιές μας, δεν μας σταματάει τίποτα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...