16/2/16

Τι σχέση έχει ο Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων με τα hot spots;


Τι σχέση έχει ο Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων με τα hot spots;

Σα να μην έφταναν όλα τ’ άλλα, ακόμα και οι φόροι που πληρώνουμε για την (ακριβότερη στην Ευρώπη!) βενζίνη, στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους πάνε! Πώς;
Ιδού η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων: «Την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων (Ηot Spot) «HELPE VILLAGE» στη Χίο, το οποίο κατασκευάστηκε με τη  συνδρομή του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων ανακοίνωσε ο Όμιλος.
Το Κέντρο της Χίου θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερους από 1100 πρόσφυγες σε 75 οικίσκους. Η υποδομή αλλά και μέρος του εξοπλισμού του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στη Χίο αποτελούν προσφορά του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων ο οποίος ήθελε μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει εμπράκτως την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά του αλλά και τη στήριξή τους στις προσπάθειες της κυβέρνησης.
Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου, συνολικής επιφάνειας 2.964 τ.μ., βρίσκονται στην έκταση του πρώην εργοστασίου της ΒΙΑΛ, στο χωριό Χαλκειός της Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρου. Στους 67 οικίσκους του «Helpe Village» –  όπως ονομάζεται το Κέντρο – θα υπάρχουν έπιπλα και συστήματα ψύξης – θέρμανσης. Άλλοι 8 οικίσκοι μετασκευάστηκαν σε χώρους υγιεινής, που είναι πλήρως εξοπλισμένοι με νιπτήρες, λεκάνες και ντουζιέρες με ζεστό νερό. Όλοι οι οικίσκοι έχουν μετασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες διεθνείς προδιαγραφές πριν μεταφερθούν στο νησί. Το εμβαδόν για κάθε ένα από τα 35 μεγάλα σπιτάκια – διαστάσεων 12,57 x 3,30- είναι 41,5 τ.μ. και για τα υπόλοιπα 40 -διαστάσεων 9,70 πλ. x 3,10 ύψ.- φτάνει τα 30 τ.μ.
Όπως τονίζεται από τον Όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων προτού ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου της Χίου «επιδιορθώθηκαν και όλες οι ζημιές στο κτιριακό συγκρότημα του παλιού εργοστασίου της ΒΙΑΛ, όπου αντικαταστάθηκαν τα συνολικά 756 τετραγωνικά μέτρα σπασμένων τζαμιών με την τοποθέτηση πολυκαρμπονικών, διάφανων φύλλων».
(ΥΓ): Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε Έλληνα! Πλήρωνε, ψήφιζε τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (άλλωστε, στην… δημοκρατία υπάρχουν πολλές επιλογές) και σκάσε!
Γιατί αν μιλήσεις, θα χαρακτηριστείς… ρατσιστής και δεν κάνει…
Εθνικισμός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...