15/3/16

Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του βουλευτή Β' Αθηνών και Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου με θέμα το μείζον ζήτημα των τελευταίων ημερών, την λαθρομετανάστευση

Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του βουλευτή Β' Αθηνών και Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου με θέμα το μείζον ζήτημα των τελευταίων ημερών, την λαθρομετανάστευση.
Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε κάνοντας λόγο για την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη μέσω της ανύπαρκτης φύλαξης των συνόρων του κράτους μας λέγοντας πως είναι σχέδιο της παγκόσμιας τυραννίας να καταστήσει την Γηραιά Ήπειρο μια αποθήκη ψυχών χωρίς εθνική ταυτότητα. Το γεγονός αυτό όπως επεσήμανε, ταυτίζεται άμεσα με την πολύ υψηλή υπογεννητικότητα η οποία υφίσταται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με τον μεγάλο αριθμό γεννήσεων των Μουσουλμάνων που έρχονται στην πατρίδα μας και αλλού, γεγονότα που θα οδηγήσουν σε λίγα χρόνια τους λαθρομετανάστες να είναι περισσότεροι απο τους γηγενείς κατοίκους των χωρών που επισκέπτονται. Άλλο ένα καίριο ζήτημα που έθιξε ο Συναγωνιστής είναι η μεταστροφή που επιχειρείται στο ζήτημα της θρησκευτικής πίστης, αφού όλα τα κράτη που δέχονται μετανάστες οδηγούνται στο να αφαιρούν χριστιανικά σύμβολα ( ! ) και να μετριάζουν την χριστιανική ζωή τους και ταυτόχρονα να βοηθούν την ανάπτυξη της μουσουλμανικής πίστης για να νιώθουν πιο άνετα οι "καλεσμένοι" μας και να μην οδηγούνται σε πράξεις βίας εναντίον των χριστιανών ! Εν τέλει σημείωσε πως είναι φανερό το σχέδιο για κατάληψη της Ελλάδος και της Ευρώπης μέσω της λαθρομετανάστευσης, αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι προωθούνται απο διάφορους κύκλους σε ολα τα ευρωπαϊκά κράτη και όχι σε πλούσιες χώρες της Ανατολής, οι οποίες είναι ομόθρησκες τους, πάμπλουτες και δεν εμπλέκονται σε καμία πολεμική διαμάχη. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα που διεξάγει για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα !Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο βουλευτής Β'Αθηνών,Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής.Η εκδήλωση έλαβε τέλος αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν με ευλάβεια τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...