ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

28/3/16

Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Αντώνη Κυβρικοσέου με τίτλο "25η Μαρτίου 1821-2016.

Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Αντώνη Κυβρικοσέου με τίτλο "25η Μαρτίου 1821-2016. Ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία συνεχίζεται".
Πριν την ομιλία τον Συναγωνιστή προλόγισε ο βουλευτής και εκλεκτός Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος τίμησε για ακόμη μια φορά τα γραφεία της Ανατολικής Αττικής. Ο ομιλητής, αφού μας εξέθεσε τα ιστορικά γεγονότα και τις δυσκολίες κάτω απο τις οποίες ξεκίνησε ο Αγώνας για την Ελευθερία του Έθνους μας, συνέχισε αναφέροντας τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως και τις σημαντικότερες στρατηγικές νίκες του ελληνικού στρατού. Στην συνέχεια, έδωσε μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει απο εκείνη την εποχή, αφού ο ελληνικός λαός μαχόμενος ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους παλεύει για να κρατήσει την αξιοπρέπειά του και να διαφυλάξει την εθνική του υπόσταση, κάτω απο τον αιφνίδιο κίνδυνο της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Μετά το τέλος της ομιλίας ο βουλευτής μας Γεώργιος Γερμενής ανέβηκε εκ νέου στο βήμα και με ιδιαίτερη τιμή παρουσίασε κλιμάκιο Συναγωνιστών απο την μακρινή Αυστραλία οι οποίοι έφτασαν στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και βρίσκονταν κοντά μας γεμίζοντας μας με δύναμη και θέληση για την συνέχιση του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Ιγνάτιος Γαβριηλίδης απο το Σίδνεϊ, τόνισε πως οι Έλληνες της Αυστραλίας έχουν πάντα στον νου τους την Πατρίδα όσο μακριά και αν βρίσκονται και είναι μαζί μας και στα εύκολα αλλά και κυρίως στα δύσκολα. Μας έδωσε το μήνυμα της ενότητας που επιβάλλεται να μας περιβάλλει και με τον λόγο του μας μετέδωσε δύναμη για την συνέχιση του έντιμου Αγώνα μας ! Στο ίδιο συγκινητικό πνεύμα, ο Συναγωνιστής απο την Μελβούρνη, Ηλίας Βαμιουδάκης, μας μετέφερε όλες τις ευχές των Ελλήνων απο την μακρινή Αυστραλία δίνοντας μας κουράγιο και χαμόγελα, ενώ αναφέρθηκε με απορία στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα των τελευταίων μηνών που πλήττει την Γηραιά Ήπειρο. Εν τέλει, μας προέτρεψε να μην σκύβουμε το κεφάλι και να προχωρούμε με καμάρι εμπρός, όσο και αυτοί θα μεγαλώνουν το Κίνημα της Χρυσής Αυγής στην άλλη άκρη της Γης. Στο τέλος,εκ μέρους της Τ.Ο. δόθηκε στους Συναγωνιστές αγαλματίδιο του Διονυσίου Σολωμού μαζί με τις θερμότερες ευχές όλων μας. Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε κλίμα συγκίνησης αφού όλοι οι Συναγωνιστές έψαλλαν με υπερηφάνεια τον Εθνικό μας
Ύμνο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...