ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/3/16

Οι ομιλίες των Συναγωνιστών από την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Αττικής - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην ομιλία του στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Αττικής, ξεκινώντας από μία ιστορική αναδρομή στα συνέδρια του Λαϊκού Συνδέσμου, με το σύνθημα «Τραβώντας Κόκκινη Γραμμή» του 6ου Συνεδρίου που σηματοδότησε την εντατικοποίηση της πολιτικής δράσης, μέχρι την καταστροφή των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σωκράτους και την είσοδο στην πολιτική σκηνή του τόπου με την κατάκτηση θέσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών.

Ο Αρχηγός αναφέρθηκε στο αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας και τους λόγους που αυτό εχθρεύεται την Χρυσή Αυγή, επειδή πολύ απλά δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς. Αναφέρθηκε στο λεγόμενο «προσφυγικό» αναδεικνύοντας πτυχές του ζητήματος άγνωστες στον Λαό, αφού δεν συμφέρουν την καθεστωτική προπαγάνδα, καταλήγοντας στην καταγγελία των δήθεν «ανθρωπιστών» που αδιαφορούν για τους Έλληνες, αλλά και για τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην Εθνεγερσία του 1821, λέγοντας ότι ο Αγώνας για Ανεξαρτησία ουδέποτε ολοκληρώθηκε, αφού η χώρα υποθηκεύτηκε με τα περίφημα «Δάνεια του Αγώνα». Αυτός ο Αγώνας για Ανεξαρτησία συνεχίζεται με την Χρυσή Αυγή. Θέλουμε την Πατρίδα μας Πίσω και θα αγωνιστούμε μέχρι να το πετύχουμε!
Ο Συναγωνιστής Γεώργιος Μισιάκας ανέλυσε την ιδεολογική θέση του Λαϊκού Συνδέσμου εν όψει του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής. Εν συντομία η ιδεολογική θέση του 8ου Συνεδρίου είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν αλλάζει την ιδεολογία της, αφού αυτή είναι πυρήνας και Σημαία του Πολιτικού μας Αγώνας και όχι μία οπορτουνιστική τοποθέτηση.
Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής, αναφέρθηκε στις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες δεν τολμάνε να παρουσιάσουν τα καθεστωτικά μέσα. Από το λεγόμενο «προσφυγικό», μέχρι την Παιδεία, την Υγεία και τις σταθερές και μόνιμες θέσεις για την Οικονομία, την καταγγελία του Μνημονίου και την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους, ο Συναγωνιστής παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στους παριστάμενους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...