ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/3/16

Ακόμα μια τραγική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Το ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες


Ακόμα μια τραγική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Το ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Πριν λίγες ώρες ο βουλευτής, Γιάννης Λαγός εκτιμούσε από το βήμα της βουλής ότι η σημερινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών αναβλήθηκε για να μην καταφανεί η αλήθεια της Χρυσής Αυγής και οι προειδοποιήσεις της ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που περνούν ανενόχλητοι από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα είναι υπεύθυνοι και για τις νέες πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Ο Συναγωνιστής επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά!

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες που μέχρι τώρα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερα από 34 άτομα. Την είδηση μόλις μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ που βρίσκεται πολύ κοντά στην οργάνωση.
«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους διέπραξαν σειρά βομβιστικών επιθέσεων με εκρηκτικούς μηχανισμούς και ζώνες, στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, πρωτεύουσας του Βελγίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του πρακτορείου AMAQ.
Η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις μετά τις νέες επιθέσεις που φέρουν τη σφραγίδα της τζιχαντιστικής οργάνωσης. Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του πρακτορείου, χτύπησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης το αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν διαδοχικές εκρήξεις σε σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς του μετρό Μάλμπεκ και Σούμαν.
Από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό ότι οι εν λόγω επιθέσεις θα ήταν πολύνεκρες και δυστυχώς, όσο περνούν οι ώρες τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των θυμάτων. Μέχρι στιγμής και παρότι οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, περισσότερα από 30 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους (20 στο μετρό και «περίπου 10 στο αεροδρόμιο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε εκπρόσωπος της βελγικής υπηρεσίας διαχείρισης κρίσεων).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...