1/3/16

ΝΑΙ στον Αθλητισμό - ΟΧΙ στην παρακμή: Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα νεολαίων της Χρυσής Αυγής


ΝΑΙ στον Αθλητισμό - ΟΧΙ στην παρακμή: Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα νεολαίων της Χρυσής Αυγής

Το Εθνικιστικό Κίνημα δίνει σε καθημερινό επίπεδο μια πολύπλευρη μάχη, έναντι σε όλα εκείνα τα νέα «ήθη» που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στην σημερινή της κατάπτωση, με κύρια επιδίωξη την με κάθε τρόπο ανάδειξη νέων προτύπων, οικοδομημένων σε υγιείς βάσεις, προσβλέποντας σε μια ολική Εθνική Αναγέννηση. Πρόκειται για μια προσπάθεια που δεν εξαντλείται, φυσικά, στον πολιτικό στίβο, καθώς πλαισιώνεται από ένα πλήθος κοινωνικών δραστηριοτήτων, που μιλούν με άμεσο και γνήσιο τρόπο στην καρδιά του κάθε προβλήματος.

Αυτή την φορά, λοιπόν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ανέλαβε την πρωτοβουλία υλοποίησης ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μεταξύ των τοπικών οργανώσεων του, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διαμέσου της ευγενής άμιλλας, καθώς το έπαθλο θα διατεθεί για κοινωνικούς σκοπούς. Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016, ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν ομάδες Συναγωνιστών από τις τοπικές οργανώσεις Ευβοίας, Ασπροπύργου, Μάνης, Αρτέμιδος, Βορείων Προαστίων, Αχαρνών, Αμπελοκήπων, Μεσολογγίου και Μεγάρων, καθώς και από το Μέτωπο Νεολαίας, με την στιγμή αυτή να βρισκόμαστε σε αναμονή για την κλήρωση των ομάδων που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, όντας η αιχμή του δόρατος στον Αγώνα του Κινήματος, αγωνίζεται και αυτή με την σειρά της έναντι στον εκφυλισμό και την παρακμή, προβάλλοντας το Ήθος, τα Ιδανικά και την Θέληση για Ζωή. Ταυτόχρονα, λοιπόν, με την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα, επέλεξε να δώσει για ακόμη μια φορά ένα ξεκάθαρο μήνυμα, έναντι σε μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες της σύγχρονης εποχής, εκείνης των ναρκωτικών. Έτσι, με κεντρικό σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ», διατρανώνει πως το αδύναμο σώμα δεν μάχεται, το αδύναμο μυαλό δεν σκέφτεται, ενώ μέσα από την δράση και την ψυχαγωγία, ενδυναμώνει το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, σφυρηλατεί ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των μελών της και προετοιμάζεται, ως οφείλει, να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στον δύσκολο Αγώνα που έχει μπροστά της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...