ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

18/3/16

Ολιγωρία ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Μετά την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στα Σκόπια αναγνωρίζουν de facto και “Βόρεια Κύπρο”!


Ολιγωρία ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Μετά την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στα Σκόπια αναγνωρίζουν de facto και “Βόρεια Κύπρο”!

Η έκθεση «World Happiness Report 2015» που μπορείς να τη βρείτε εδώ που διενεργήθηκε από την Gallup για λογαριασμό του «Sustainable Development Solutions Network (SDSN)» του ΟΗΕ αναφέρεται στα κράτη «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρος».
Η «Βόρεια Κύπρος» βρίσκεται στην 62η η «Μακεδονία» στην 95η θέση της κατάταξης ευτυχίας. Επειδή η SDSN είναι μια «παγκόσμια πρωτοβουλία» στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών (SDSN supports the implementation of the Sustainable Development Goals (SDGs) adopted by world leaders in September 2015) δημιουργείται το ερώτημα:
Εάν έχει ενημερωθεί η κυβέρνηση από τις πανάκριβες και προνομιούχες διπλωματικές της υπηρεσίες για την έκθεση και για τις αναφορές στη «Μακεδονία» και τη «Βόρεια Κύπρο», και ποια διαβήματα έχει κάνει.
Σε περίπτωση που δεν είναι ενήμερη (κυρίως λόγω των "ύπνων" του ΥΠΕΞ) το ερώτημα είναι αν θα αναζητηθούν οι προδότες υπεύθυνοι που ολιγώρησαν.

http://xristospappas.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...