ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4/4/16

Την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του συγγραφικού έργου του Συναγωνιστή Αλεξανδράκη Κωνσταντίνου.

Την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του συγγραφικού έργου του Συναγωνιστή Αλεξανδράκη Κωνσταντίνου.
Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στον πατέρα της γεωπολιτικής, τον Θουκυδίδη, ο όποιος είχε αναλύσει εκτενώς κάθε στρατηγική πτυχή του Πελοποννησιακού Πολέμου. Εν συνεχεία ανέφερε πως ο Ευρασιατικός χώρος στον οποίο βρίσκεται και η Πατρίδα μας είναι πολύ σημαντικός στη παγκόσμια γεωπολιτική γιατί διαθέτει μεγάλο αριθμό πληθυσμού, αποθέματα φυσικών πόρων ( φυσικό αέριο, πετρέλαιο ακόμη και διαμάντια ) , ενώ είναι ιδιαίτερα επικερδής μέσω του εμπορίου στην εγγύτερη περιοχή της Μεσογείου. Σημείωσε πως το σχέδιο των μεγάλων δυνάμεων που κρύβονται πίσω απο τη λαθρομετανάστευση είναι ο έλεγχος της Ανατολής και των χωρών της έτσι ώστε να έχουν μεγάλα οικονομικά κέρδη και η αφομοίωση όλων των μεταναστευτικών ροών απο τους γηγενείς πληθυσμούς της Ευρώπης για αλλοίωση των Εθνών και ευκολότερη υποδούλωση τους. Εν τέλει δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην περίεργη πολιτική των διαφόρων ΜΚΟ, οι οποίες εισπράττουν τεράστια χρηματικά ποσά μέσα απο την τεράστια επιχείρηση της λαθρομετανάστευσης, και εξέφρασε εύλογα την απορία του διότι ενώ γνωρίζουν πολύ καλά το γεγονός οτι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι άνθρωποι που καταφθάνουν στην Πατρίδα μας είναι λαθρομετανάστες από όλη την Ανατολή και μάλιστα φανατικοί μουσουλμάνοι που ουδεμία σχέση έχουν με εμπόλεμες ζώνες και απειλούν την Ευρώπη με τρομοκρατικές επιθέσεις, εκείνοι συνεχίζουν να κάνουν λόγο για ανυπεράπιστους πρόσφυγες που φεύγουν κακήν κακώς απο την Πατρίδα τους για να σωθούν απο την λαίλαπα του πολέμου. Η εκδήλωση έκλεισε αφου άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν με ευλάβεια τον Εθνικο μας Ύμνο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...