18/4/16

Ποιος Ευρωπαίος Επίτροπος ζήτησε να υψωθεί φράχτης για να ανακοπεί το ρεύμα της Χρυσής Αυγής;


Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί να πήγε στην… ξενιτιά, αλλά δε μας… ξέχασε και συνεχώς βρίσκει αφορμές να τριγυρίζει στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Δημητράκη Αβραμόπουλο.
Ο οποίος, παρέστη και εκφώνησε λόγο σε συνέδριο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, που έγινε στην ακριτική πόλη, όπου ενθυμούμενος προφανώς τα… κάγκελα με τα οποία γέμισε την Αθήνα επί δημαρχίας του (κερδίζοντας επαξίως το παρατσούκλι «Καγκελάριος»…), ζήτησε να υψωθεί… φράχτης για να ανακόψει το ρεύμα της Χρυσής Αυγής και των άλλων εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης:
«Να χτισθούν φράκτες για να ανακοπούν τα ρεύματα των ξενοφοβικών κινημάτων, του εθνικισμού και του λαϊκισμού, και να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ευρώπης αλλά και να υπερισχύσουν η ανθρωπιά και η ευαισθησία σε επίπεδο κοινωνίας».
Κάνει πως δεν ξέρει ο Αβραμό πως τέτοιο φράχτη έχει στήσει το σύστημα από τότε που εισήλθε στη βουλή η Χρυσή Αυγή, αλλά εμείς τον… πηδάμε!
Εθνικισμός.net 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...