ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/4/16

Το ανθελληνικό κράτος πετά στον δρόμο λόγω ΕΝΦΙΑ ηλικιωμένο ζευγάρι - Είναι Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες!


Το ανθελληνικό κράτος πετά στον δρόμο λόγω ΕΝΦΙΑ ηλικιωμένο ζευγάρι - Είναι Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες!

Έξω από το σπίτι τους πετά το κράτος ζευγάρι ηλικιωμένων 86 και 82 ετών στο Ψυχικό, εφόσον αδυνατεί να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 200.000 ευρώ, το οποίο προέκυψε από τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κράτος προχωρά σε κατάσχεση της πρώτης κατοικίας ανθρώπων οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τον διακονισμό του χρέους τους. Άλλωστε αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της θλιβερής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που κράτος δικαίου υπάρχει μόνο για "πρόσφυγες" και λαθρομετανάστες.
Πιο συγκεκριμένα, το σπίτι κληρονομήθηκε από τους γονείς της συζύγου και μόνο ο φόρος του 2015 άγγιξε τις 30.000 ευρώ, ενώ όπως αποκάλυψε το ζευγάρι, το ετήσιο εισόδημα από τις συντάξεις που λαμβάνουν, δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.
Ακόμη και όταν ο σύζυγος κατάφερε να μπει στις 100 δόσεις για το διακανονισμό του χρέους, αδυνατούσε να πληρώνει τη δόση των 1.700 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος συνολικά έφτασε το ποσό των 198.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ δείχνουν την εικόνα των κατατρεγμένων προσφύγων και τις εκατοντάδες ανεξέλεγκτες από το κράτος ΜΚΟ να πλουτίζουν, συνάνθρωποι μας αναγκάζονται προκειμένου να κρατήσουν στην κατοχή τους την μοναδική τους περιουσία να πουλήσουν κοσμήματα και έπιπλα προκειμένου να αντεπεξέλθουν οικονομικά.
Έτσι και το ηλικιωμένο ζευγάρι από Ψυχικό καθημερινά ζει από τον φόβο της κατάσχεσης, καθώς ο μόνος λόγος που δεν έχει περιέλθει ακόμη η κατοικία τους στο κράτος είναι η αποχή των δικηγόρων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...