16/5/16

Την Πέμπτη, 12 Μαΐου, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής τον Συναγωνιστή και βουλευτή Πέλλας Σαχινίδη Ιωάννη, ο οποίος μας μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Την Πέμπτη, 12 Μαΐου, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής τον Συναγωνιστή και βουλευτή Πέλλας Σαχινίδη Ιωάννη, ο οποίος μας μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο εξοντωτικό ασφαλιστικό το οποίο πέρασε απο την βουλή μόλις με 153 ψήφους, το οποίο αποτελεί και την οριστική ταφόπλακα για όλους τους βιοπαλαιστές της ελληνικής κοινωνίας που παλεύουν καθημερινά να ανταπεξέλθουν στη βάναυση καθημερινότητα των μνημονίων.
Μας εξήγησε με απλό λόγο τις επιβαρύνσεις που θα επιφορτιστεί κάθε Έλληνας πολίτης την ίδια στιγμή που οι λαθρομετανάστες οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας απολαμβάνουν δωρεάν στέγαση και σίτιση στα κατά τόπους κέντρα κράτησης, με κλιματισμό και διάφορες άλλες πολυτέλειες. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο τραγελαφικό περιστατικό στο οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να διώξει τον Συναγωνιστή Λαγό απο την αίθουσα του κοινοβουλίου καλώντας ακόμη και την φρουρά του χώρου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποβάλλουν τον Συναγωνιστή ο οποίος υπερασπίστηκε την θέση που του χάρισε ο Ελληνικός Λαός ! Εν τέλει κάλεσε όλους τους Συμπατριώτες μας να σταθούν στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου και να πυκνώσουν τις τάξεις του, έτσι ώστε στις επόμενες εκλογές, οπότε και αν γίνουν, η Χρυσή Αυγή η οποία είναι η μόνη Εθνική δύναμη εντός και εκτός κοινοβουλίου, να είναι ακόμη πιο δυνατή στην πρώτη γραμμή για Ελλάδα και αξιοπρέπεια ! Πριν την λήξη της εκδήλωσης άπαντες έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...