13/6/16

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, με επίκεντρο το 8ο Συνέδριο του Κινήματος .


Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, με επίκεντρο το 8ο Συνέδριο του Κινήματος

Πολλοί προσπάθησαν, προκειμένου να μην καταστεί πραγματικότητα το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Από τις 30 Ιανουαρίου του 2011, που πραγματοποιήθηκε το 7ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής, το σύστημα της κλεπτοκρατίας βρισκόταν σε συνεχή άμυνα.
Το βιβλίο αυτό είναι ουσιαστικά για υλικό το οποίο θα χρησιμεύσει στον ιστορικό του μέλλοντος. Πρόκειται, πρώτον, για ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο ότι το σύστημα απέτυχε στις μεθοδεύσεις του. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν απεβίωσε, ώστε να επιστραφούν – έτσι νόμιζαν – τα ψηφαλάκια στη Νέα Δημοκρατία, αλλά αντιθέτως δεν άλλαξε σε κανένα σημείο αυτά που έλεγε. Δεν υπέστειλε την Σημαία, δεν «νέρωσε» το «κρασί» της.

Επιπλέον στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό εν έτει 2016 και όχι μόνο. Περιλαμβάνεται η ίδια η Ψυχή του Κινήματος, η Ιδεολογία μας, η Κοσμοθέασή μας, χωρίς τις παρωπίδες και τα πρίσματα με τα οποία μας βλέπουν όσοι μισούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών επειδή βλάπτει τα αντεθνικά συμφέροντά τους.
Περιλαμβάνεται στο βιβλίο που κρατάτε, η κεντρική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο 8ο Συνέδριο καθώς και οι ομιλίες του στη Βουλή για τα χρέη των κομμάτων και των ΜΜΕ, για την έλλειψη ασφάλειας στην χώρα και για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη (ένα θέμα που βίωσε στο «πετσί» της η Χρυσή Αυγή). Επίσης περιλαμβάνεται η ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τους Συνεργάτες, η οποία έπεται δύο εβδομάδων από το 8ο Συνέδριο και αποτελεί ουσιαστικά μία από τις σπάνιες ευκαιρίες που δίνεται η δυνατότητα τηλεοπτικής επικοινωνίας με τον Ελληνικό Λαό, ώστε να ενημερωθεί χωρίς μίσος και εμπάθεια για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.
Το βιβλίο κυκλοφορεί και μπορείτε να το προμηθευτείτε στο τηλέφωνο 6949361466 Δευ.-Παρ. 9.00-21.00 και στο βιβλιοπωλείο Χ.Α. Κατάστημα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...