13/6/16

Κοιμάται τον ύπνο του διεθνιστή ο Κοτζιάς: «Ορισμένοι προσπαθούν να χαλάσουν το καλό κλίμα με τους αλβανούς»!


Κοιμάται τον ύπνο του διεθνιστή ο Κοτζιάς: «Ορισμένοι προσπαθούν να χαλάσουν το καλό κλίμα με τους αλβανούς»!

Συνεχίζει να προκαλεί την νοημοσύνη των Ελλήνων ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος συνεχώς αποδεικνύει πως δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, αλλά ευρίσκεται εν τω μέσω ενός διεθνιστικού ονείρου, από το οποίο δεν θέλει να ξυπνήσει.
Τις τελευταίες ημέρες είχαμε συντονισμένες προκλήσεις από το λεγόμενο «ισλαμικό τόξο» που φιλοδοξεί να δημιουργήσει η Τουρκία, προκειμένου να περικυκλώσει την Ελλάδα, ενώ ταυτοχρόνως «σπρώχνει» στην ελληνική επικράτεια εκατομμύρια ισλαμιστών λαθρομεταναστών, προκειμένου να μας αλώσει. Διαβάστηκε το Κοράνι στην Αγία Σοφία, έκαναν οι αλβανοί κατσαπλιάδες δηλώσεις για τους «Τσάμηδες» και χθες είχαμε την ανάρτηση «τσάμικου» πανό σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η απάντηση του Κοτζιά σε όλα αυτά ήταν η εξής: "Ορισμένοι προσπαθούν να αποτρέψουν τη δημιουργία καλού κλίματος. Η επιρροή της Τουρκίας στην Αλβανία έχει μειωθεί διότι οι θρησκευτικοί ηγέτες της Αλβανίας βρίσκονται σε μεγάλη αντιπαράθεση με την τουρκική ηγεσία"
Κοινώς, κάποιοι προβοκάτορες προσπαθούν να δυναμιτίσουν το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στην αλβανική και την ελληνική κυβέρνηση. Εμείς απλώς να θυμίσουμε στον Κοτζιά ότι τις δηλώσεις περί «Τσάμηδων» της έκανε κυβερνητικός αξιωματούχος, ενώ την διαδήλωση «Τσάμηδων» εναντίον του με τα ανθελληνικά συνθήματα την διοργάνωσε κόμμα της αλβανικής κυβέρνησης. Την ίδια ώρα ο ομόλογός του έσπαγε το πρωτόκολλο και δεν είχε Ελληνική Σημαία στην αίθουσα της συναντήσεως, παρά μόνο δύο αλβανικές.
Δηλαδή τι θέλει άλλο ο Κοτζιάς για να δει τον κίνδυνο; Έναν χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» και τον αλβανό ΥΠΕΞ να φέρει τα σήματα του UCC;
Οι «προβοκάτορες» του Κοτζιά είναι στην ουσία η αλβανική κυβέρνηση. Ας ξυπνήσει, λοιπόν, από το όνειρό του και ας αρχίσει να λαμβάνει σοβαρά μέτρα για να συνετίσει τους αλβανούς κατσαπλιάδες, που επιβουλεύονται ελληνικών εδαφών.
Διαβάστε επίσης: Στην Γαλλία έφτασαν οι προκλητικοί αλβανοί, διεκδικώντας αναγνώριση της γενοκτονίας (!) των “τσάμηδων”!
Πρόκληση σε ζωντανή σύνδεση: Τελέστηκε ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία του Θεού Σοφία με εντολή Ερντογάν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...