ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

29/9/16

Την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου , στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε βιβλιοπαρουσίαση του έργου " Για τους Λεγεωνάριους μου " απο τον Συναγωνιστή Δημήτρη Τσαρακλιμάνη.

Την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου , στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε βιβλιοπαρουσίαση του έργου " Για τους Λεγεωνάριους μου " απο τον Συναγωνιστή Δημήτρη Τσαρακλιμάνη.
Ο Συναγωνιστής ,μας εξέθεσε βιογραφικά στοιχεία και την ζωή του μεγάλου Εθνικιστή Κορνήλιου Κοντρεάνου. Ανέλυσε τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής του σταδιοδρομίας μέσα απο τις σπουδές του και τους Αγώνες που έδωσε στα πανεπιστήμια που φοίτησε. Εν συνεχεία έκανε ιδιαίτερη μνεία στις έξωπανεπιστημιακές του ενέργειες που αναλίσκονταν γύρω από τα προβλήματα της Ρουμανίας της τότε εποχής και την ενεργή πολιτική του δραστηριοποίηση, καθώς προχώρησε σε ίδρυση εθνικιστικού Κινήματος το οποίο έτυχε ευρείας αποδοχής από τον λαό της Ρουμανίας. Ο Κορνήλιος Κοντρεάνου βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο των επίδοξων λαοπλάνων του τότε πολιτικού συστήματος της χώρας του και του απαγγέλθηκαν ψευδείς κατηγορίες από τους εχθρούς του, όμως η Δικαιοσύνη τον αθώωσε επανειλημμένα δίνοντας έτσι μεγάλη ψυχολογική τόνωση σε αυτόν και τους οπαδούς του. Εν τέλει, μαζί με την ολοκλήρωση της παρουσίασης του βιβλίου και την αναφορά στην στυγερή δολοφονία του απο τους εχθρούς του Έθνους του, έγινε ευρύτατη ανάλυση στις τρομακτικές ομοιότητες της τότε πολιτικής κατάστασης,των διώξεων και των κατηγοριών εναντίον των Εθνικιστών της Ρουμανίας, με την σημερινή κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες Εθνικιστές στην Ελλάδα του 2016 ! Όλοι συμφώνησαν πως εμείς ως άξιοι συνεχιστές των Νεκρών της Ιδέας μας, δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και θα συνεχίσουμε μέχρι την δικαίωση μας και την ελευθέρωση της Πατρίδας μας ! Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο!


ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 Τ.Ο.ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...