ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/9/16

Συνάντηση Ιρλανδών Εθνικιστών με τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατηγό Γ. Επιτήδειο


Συνάντηση Ιρλανδών Εθνικιστών με τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατηγό Γ. Επιτήδειο

Στα πλαίσια των διεθνών επαφών που πραγματοποιεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με εκπροσώπους του νεοσύστατου Ιρλανδικού κόμματος, Identity Ireland.
Ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος συζήτησε με τους δύο εκπροσώπους του Ιρλανδικού εθνικιστικού κόμματος για την κατάσταση που υπάρχει στην Πατρίδα τους όπου και μας τόνισαν ότι έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Επίσης, μας έκαναν μια σύντομη αναφορά στην ιστορία των εθνικιστικών κινημάτων στην Ιρλανδία, μια χώρα που είναι χωρισμένη και αρκετά βασανισμένη.
Ο ευρωβουλευτής μας τόνισε ότι μόνο ενωμένοι οι εθνικιστές στην Ευρώπη θα μπορέσουν να φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Μια ακόμη συνεργασία ξεκινά λοιπόν, με Συναγωνιστές από μια χώρα που αποτέλεσε και αυτή στόχο των τοκογλύφων. Οι Ιρλανδοί Συναγωνιστές βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον για το Κίνημά τους παρόλο που είναι καινούργιο στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Στην συνάντηση ήταν παρών και ο Ιταλός συναγωνιστής Gabriele Adinolfi, μια ιστορική προσωπικότητα της ταραγμένης δεκαετίας του 1970 στην γείτονα χώρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...