3/10/16

Την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Εύβοιας Νίκου Μίχου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Εύβοιας Νίκου Μίχου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής στην αρχή της ομιλίας του έκανε εκτενή αναφορά στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση η οποία εχει κατακερματίσει τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας. Το φαινόμενο της αθρόας εισβολής των λαθρομεταναστών εχει θέσει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία των Ελλήνων αφού το ελληνικό κράτος δεν κάνει καμία εξέταση στους ανθρώπους που εισέρχονται στην Ελλάδα απο όλες τις χώρες της Ανατολής. Επίσης, προκαλούν και τρομοκρατούν τις τοπικές κοινωνίες των ελληνικών πόλεων στις οποίες εγκαθίστανται με αποτέλεσμα οι πολίτες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στις γειτονιές τους.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θεση της για άμεση επαναπροώθηση όλων των μεταναστών που εχουν εισέλθει παράνομα στην Πατρίδα μας. Στην συνεχεια της ομιλίας του ο Συναγωνιστής σημείωσε με θερμή πως όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που μας αποκαλούν νεοναζί και φασιστες δεν εχουν κανει στην πραγματικότητα τίποτα απολύτως για να διεκδικήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, και η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη η οποία έχει καταθέσει και σχέδιο νόμου για να επιστραφούν τα χρήματα του ελληνικού λαού απο το γερμανικό κράτος ! Εν τελει, μας ενημέρωσε για το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας που δίνεται έναντι πινακίου φακής στους ξένους τοκογλύφους και τις πολυεθνικές εταιρείες στο όνομα της οικονομικής ανάκαμψης χωρίς να υπολογίζεται πως το ελληνικό έδαφος δεν πωλείται, δεν παραχωρείται, και ανήκει Εξ ολοκλήρου στους Έλληνες και τους Νεκρούς μας, ενώ επίσης καυτηρίασε με μεστό λόγο το ξεπούλημα και της πρωτογενούς παραγωγής με την παράδοση όλων των παραγωγικών δομών της γεωργίας μας σε ξένα συμφέροντα, πράγμα που συνεπάγεται την κατακόρυφη πτώση του ποιοτικού επιπέδου των τροφών μας. Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος! 

 ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 Τ.Ο.ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...