13/10/16

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Ιατρού Κελεπούρη Παναγιώτη με θέμα " Ελληνική, η Μητέρα όλων των Γλωσσών" .

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Ιατρού Κελεπούρη Παναγιώτη με θέμα " Ελληνική, η Μητέρα όλων των Γλωσσών" .
Ο Συναγωνιστής στην άρτια ομιλία του μας ανέλυσε με μεστό λόγο τους λόγους για τους οποίους η Ελληνική Γλώσσα θεωρείται από τις σπουδαιότερες που έχουν υπάρξει ποτέ στην ανθρώπινη Ιστορία. Αρχικά ο Συναγωνιστής μας αποκάλυψε το γεγονός πως τα γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου αλλά και οι λέξεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας, δεν αποτελούν στείρα αποκυήματα της φαντασίας κάποιων ανθρώπων που χρειάστηκαν να καλύψουν την ονοματοδοσία του περιβάλλοντος τους, αλλά εν αντίθεση αποτελούν αποτέλεσμα της συστηματικής και εκτεταμένης παρατήρησης και ακοής των ήχων και εν γενεί του περιβάλλοντος από τους προγόνους μας. Κάθε λέξη και κάθε γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου συνδέεται άρρηκτα με τις επιστήμες της Αρμονίας και των Μαθηματικών δημιουργώντας σύνολα τα οποία οξύνουν τον εγκέφαλο και τον αφυπνίζουν πολύ περισσότερο από την συστηματική μελέτη μιας εκ των επιστημών που εμπεριέχονται στο μεγαλείο της Ελληνικής Γλώσσας. Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής τόνισε το γεγονός πως η Ελληνική Γλώσσα είναι μοναδική διότι δεν έχει δανειστεί κανένα στοιχείο και δεν έχει καμία επιρροή από ξένα γλωσσικά πρότυπα ενώ η ίδια αποτελεί την γενέτειρα όλων των ξένων ευρωπαϊκών κυρίως γλωσσών ! Στο τέλος της ομιλίας αναφέρθηκε πως είναι επιτακτική ανάγκη εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές να διατηρήσουμε εις το έπακρον την Γλώσσα των Προγόνων μας και να την διαφυλάξουμε από ξενόφερτες μόδες και λανθασμένα γλωσσικά πρότυπα ! Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος! 

 ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 Τ.Ο.ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...