10/11/16

Όταν η κυβέρνηση της αριστεράς οργανώνει... αντισυγκεντρώσεις - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Όταν η κυβέρνηση της αριστεράς οργανώνει... αντισυγκεντρώσεις - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το ζήσαμε και αυτό με αφορμή την περιοδεία βουλευτών και στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Θράκη μας! Στην συγκέντρωση η οποία έγινε για τα εγκαίνια των γραφείων στην Ξάνθη, είχαμε τις συνήθεις αντισυγκεντρώσεις από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και αντιφασίστες, αλλά όχι μόνον… Σε αυτήν συμμετείχαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή της… κυβερνήσεως!

Είναι η πρώτη φορά που σε μία χώρα κάνουν αντισυγκεντρώσεις, βουλευτές της κυβερνήσεως, που συμμετέχουν κατ’ ουσίαν σε μία παράνομη και αντισυνταγματική πράξη ενάντια σε ένα πολιτικό κόμμα με εκλεγμένους βουλευτές, στελέχη της κυβερνήσεως, βουλευτές της, οι οποίοι την στηρίζουν σε όλα τα αντιλαϊκά μνημόνια και προκειμένου να δείξουν την χαμένη προ πολλού αντιφασιστική επαναστατικότητά τους, σκέφτηκαν να συμμετάσχουν σε μία αντισυγκέντρωση.
Βεβαίως οι δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν το καθήκον τους κατά ένα τουλάχιστον μέρος… Γιατί οι αντισυγκεντρώσεις τελικά δεν ήταν μία αλλά δύο. Πρώτα έγινε η “ειρηνική”, η οποία στα συνθήματά της απαιτούσε να μας… κρεμάσουν(!), αλλά μετά ήλθε και μία άλλη με μεταφερόμενους με πούλμαν “αντιεξουσιαστές”, τα οποία πούλμαν μπήκαν στην πόλη με αστυνομική συνοδεία και προέβησαν σε καταστροφές περιουσιών των πολιτών της Ξάνθης! Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος ενός τοπικού μέσου της περιοχής ο οποίος έλεγε: “τσάκισαν τον φασισμό και τις περιουσίες των Ξανθιωτών”.
Είναι όμως αυτή η μοναδική αντίφαση η οποία υπάρχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Όχι, βεβαίως. Οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν χαλάσει δεκάδες ζευγάρια παπούτσια διαδηλώνοντας επί δεκαετίες κατά των ιδιωτικοποιήσεων, είναι οι ίδιοι που με το δικό τους αριστερό μνημόνιο ξεπουλάνε κυριολεκτικά την Πατρίδα. Ίσως στον οικονομικό τομέα να υπάρχει αντίφαση, αλλά στον πυρήνα της ιδεολογίας τους πάντοτε οι κομμουνιστές αυτό ακριβώς κάνανε, ξεπουλάγανε την πατρίδα τους. Μη ξεχνάτε το σύνθημά τους: “Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα” και την σταθερή εμμονή τους σε έναν αντεθνικό διεθνισμό.
Εμείς οι Εθνικιστές στο ζήτημα αυτό είμαστε ξεκάθαροι. Είμαστε υπέρ της ιδιωτικής περιουσίας, υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αλλά μέσα στα πλαίσια πάντοτε του εθνικού συμφέροντος. Το επιχείρημα της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς πως ό,τι είναι κρατικό είναι ζημιογόνο και καταστρέφει την εθνική οικονομία είναι για εμάς η άμεση παραδοχή ότι ο κάθε πολίτης του κράτους στο δίλημμα Πατρίδα ή κέρδος απαντά κέρδος… Όχι εμείς δεν πιστεύουμε σε αυτό, πιστεύουμε στους πολίτες, που είναι πρώτα απ’ όλα Πατριώτες και προφυλάσσουν το εθνικό συμφέρον περισσότερο και από την ατομική τους ιδιοκτησία. Και βεβαίως θεωρούμε εθνικά απαράδεκτο σημαντικοί τομείς της οικονομίας όπως η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, ο ορυκτός πλούτος να ευρίσκονται στα χέρια ξένων.
Ίδια αντιφατική λοιπόν και η Νέα Δημοκρατία, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εφαρμόζει έναν κομμουνιστικό καπιταλισμό και η Νέα Δημοκρατία η οποία από την πλευρά της ομιλεί για φιλελευθερισμό, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει ότι τιμά την αριστερά και να καταδικάζει τον αντικομμουνισμό.
Απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία πολεμούν όλοι με κάθε τρόπο. Πέρα από την πολιτική σκευωρία, η οποία κρατά τρία και πλέον χρόνια εναντίον μας, σταθερός είναι ο αποκλεισμός μας και η κατασυκοφάντησή μας από κανάλια, φυλλάδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς και αυτό κρατά τουλάχιστον έξι χρόνια. Και τι πέτυχαν με όλα αυτά; Στην πραγματικότητα το μόνο που κατόρθωσαν είναι να ανακόψουν(μέχρι τώρα…) την πορεία μας, αλλά αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.
Παρ’ όλη την πολεμική τους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με διαφορά δύο μονάδων από τον επόμενο και με συσπείρωση που φτάνει το 90%
Ας το καταλάβουν επιτέλους μία Ιδεολογία δεν κτυπιέται με απαγορεύσεις και ύβρεις. Τρέφεται από αυτές και γίνεται περισσότερο δυνατή.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...