21/7/18

Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

Ξεκάθαρη ομολογία του πατριδοκάπηλου και όψιμου «μακεδονομάχου» Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι εφόσον κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» αυτός θα την σεβαστεί!
Συγκεκριμένα, ο νυν αρχηγός της ΝΔ σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ερωτώμενος για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία. Αλλά λέω επίσης, ότι θα σεβαστώ ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή. Αλλά η δική μας η ΝΔ θα ψηφίσει κατά»!
Ο Μητσοτάκης παραδέχεται αυτό το οποίο επί της ουσίας είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή. Ότι δηλαδή, δεν θα ψηφίσει την συμφωνία αυτή (για να μην έχει πολιτικό κόστος από την αγανάκτηση και την οργή των Ελλήνων Πατριωτών), αλλά θα την δεχθεί από την στιγμή που θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής! Γι’ αυτό άλλωστε, τόσο αυτός όσο και οι άλλοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ μασούσαν τα λόγια τους και έλεγαν ότι δεν θα «κυρώσουν» την συμφωνία, αλλά αρνούνταν να πουν και πως θα την ακυρώσουν.
Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, λοιπόν, συναινούν κι αυτοί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, αφού λένε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θα αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία». Η λογική του «το κράτος έχει συνέχεια» στην πιο χυδαία και προδοτική εκδοχή του.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ. Είναι εξίσου συνένοχοι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο ΜΟΝΟΣ Πολιτικός Φορέας που με το διαχρονικό σύνθημα του ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ εκφράζει την θέληση του Ελληνικού Λαού και στο ζήτημα αυτό.
ΥΓ. Να σημειωθεί πως η δημοσίευση της ομολογίας της προδοσίας της Μακεδονίας από τον Μητσοτάκη έχει ήδη προκαλέσει σωρεία αποδοκιμαστικών και υβριστικών σχολίων προς την ψευτοδεξιά σε κάθε γωνιά του διαδικτύο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...